9. sınıfta takdir nasıl alınır?

Ayrıca Edebiyatta 3-5 tane yazar hakkında yüzeysel bilgi vardı sadece. Onun dışı komple yazma, konuşma gibi sınıf ile yapılacak olan toplu etkinliklerden oluşuyordu. Aralarda çok az kafiye, redif, metin türleri vb konular vardı. Dersi dinlese ve birazcık çalışsa arkadaş o bile yeter aslında. Sadece biyolojiye biraz fazla çalışmalı.

Herhangi bir psikolojik bir hastalığın yoksa rahat alırsın. eğer sınıfta full uyuyorum ve hocaya odaklanamıyorum diyorsan işin bir tık yaş. ama böyle bir sorunun olmadığını düşünüyorum. onun dışında hocayı dinleyerek ve önemli yerleri not alarak çalışabilirsin. youtube'dan destekte alabilirsin eğer hocanın dediklerini anlamıyorsan.

LGS senesi bitti artık 9. sınıfım. Şu an orta düzeyde bir Anadolu lisesine gideceğim aslında çalışkan bir öğrenciyim ancak LGS'de stres gibi şeylerden dolayı istediğim puanı elde edemedim. Ailemle inatlaştık 9 sınıfta taktir getirirsem istediğim kasayı dizecekler öyle çalışayim diye yaptıklarını düşünmeyin söylerlerse yaparlar. Bu sene bilmediğim dersler var ve onlardan korkuyorum en çok da fizik, matematik. Bunları nasıl yapabilirim ve sene sonunda taktir getirebilirim bir önerisi olan var mı?

Geçen sene 9.sınıf olarak ilk dönem teşekkür ikinci dönem takdir aldım. Günlük çalışma çok önemli ama kendini sıkma 1 saat çalışsan yeter. İkinci husus olarak sınav haftasında çok önem vererek çalış ben 5-6 saat çalışarak günlük anca öyle takdir aldım. Arkadaş ortamının rahatlığına kapılma ayrıca ben kapıldığım için ilk dönem öyle teşekkür aldım. Kimyada formülleri ezberlemeye şimdiden de başlayabilirsin tüm sene işinize yarıyor sınav olsun ders olsun vs. biyoloji öyle zor değil günübirlik çalışıp konuları anlarsan yüksek alırsın bu kadarıda yeterli bence.

Herhangi bir psikolojik bir hastalığın yoksa rahat alırsın. eğer sınıfta full uyuyorum ve hocaya odaklanamıyorum diyorsan işin bir tık yaş. ama böyle bir sorunun olmadığını düşünüyorum. onun dışında hocayı dinleyerek ve önemli yerleri not alarak çalışabilirsin. youtube'dan destekte alabilirsin eğer hocanın dediklerini anlamıyorsan.
sınıfta uyumam hocayı dinlerim ancak bağcılarda okulum ve sınıf nasıldır hiç bilmediğimden korkuyorum

Geçen sene 9.sınıf olarak ilk dönem teşekkür ikinci dönem takdir aldım. Günlük çalışma çok önemli ama kendini sıkma 1 saat çalışsan yeter. İkinci husus olarak sınav haftasında çok önem vererek çalış ben 5-6 saat çalışarak günlük anca öyle takdir aldım. Arkadaş ortamının rahatlığına kapılma ayrıca ben kapıldığım için ilk dönem öyle teşekkür aldım. Kimyada formülleri ezberlemeye şimdiden de başlayabilirsin tüm sene işinize yarıyor sınav olsun ders olsun vs. biyoloji öyle zor değil günübirlik çalışıp konuları anlarsan yüksek alırsın bu kadarıda yeterli bence.
kimya fizik ve matematiği anlamıyorum hangi hocaları dinlemeliyim youtubede

sınıfta uyumam hocayı dinlerim ancak bağcılarda okulum ve sınıf nasıldır hiç bilmediğimden korkuyorum

kimya fizik ve matematiği anlamıyorum hangi hocaları dinlemeliyim youtubede
Hocayı dinliyorsanız rahatlıkla takdir alabilirsiniz. tek yapmanız gereken bol bol test çözmek. hocanın anlattığı konuları dinleyin ve o konularla ilgili bir test kitabı almanızı öneririm. yaptığınız yanlışları ChatGPT'ye sorup doğrusunu öğrenip yanlışlarınızı azaltacaksınız.

Kimyadan kork kardeşim derste dinlesen bile anlamayacaksın, fizikte öyle büyük konular yok 1.döndemde aldın aldın yoksa 2.dönemde edebiyat matematik seni zorlar bir de dersleri ve hocaları analiz et 1.döndem senin seçtiğin bir dersten proje ödevi alacaksın ders saati ve hocanın nasıl biri olduğu burada çok önemli.

Söylediğiniz kadar zor değil kimya sadece biraz ezber yapmak gerekli. Zaten çalışkan birisi ise çok rahat yüksek not alabilir kimyadan. Fizik de özellikle 1. dönem aşırı kolay zor konu yok. Sadece basınç konusu biraz zorlayabilir o da 2. dönem konusu zaten.

Matematik başlarda kolay gelebilir ancak üçgenler konusu zorlar. Onun da çözümü bol soru çözümü yapıp mantığını kavramak.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı