9. sınıfta YKS için ne yapmalı?

Joker zero

Yoctopat
Daha fazla  
Şu an 9. sınıftayım, hedefim Boğaziçi işletme. Ancak 9. sınıfta çok çalışmadım; konuları yarım yamalak biliyorum. Hazır yaz tatili yaklaşmışken, tatilde YouTube'dan 9. sınıf konu anlatım videolarını izleyip soru çözmeyi düşünüyorum. Sizce bu mantıklı mı, yoksa 10. sınıf temeline mi başlamalıyım? Müfredat değiştiğinden 10. sınıf konularını bilmiyorum ama eski müfredattaki fonksiyon konusu, yeni müfredatla birlikte 9. sınıfa getirildi.

Bunlar da ders ders seçtiğim kanallar:

• Kimya: Kimya adası.

• Fizik: Fizikle barış.

• Biyoloji: Dr. Biyoloji.

• Matematik: Rehber matematik.

• Coğrafya: Coğrafyanın kodları.

Edebiyat ve tarih için kanal bulamadım. Bu kanallar sizce iyi mi? Değilse kanal önerebilir misiniz? Rehber Matematik'e çoğu kişi yetersiz demiş ama ben anlayacağım şekilde anlatan başka bir kanal bulamadım ( 9. sınıf konularını anlatan).

Son düzenleyen: Moderatör:
9. sınıf YKS için bir şey yapmasına gerek yok bence. OBP'ni yüksek tut daha 9. sınıfsın lise ortamının tadını çıkar.

İllahada çalışacağım ben diyorsan attığın kanallar gayet güzet. Önemli olan senin hocanın anlatımını anlayıp anlamaman.
Ben Dr. Biyoloji yerine Selin Hocayı daha çok severim mesela ama bu olay hocanın iyi olmasından ziyade hangisi sana hitap etmesiyle alakalı.

Son düzenleme:
OBP'ı yüksek tut yeter.
Gittiğim okulda ki sınavlar zor. 9. Sınıf OBP de 75-80 arası

9. sınıf YKS için bir şey yapmasına gerek yok bence. OBP'ni yüksek tut daha 9. sınıfsın lise ortamının tadını çıkar.
9. Sınıf bitti 10. Sınıfa geçiyorum

Selin hocaya bakacağım. Rehber matematik yerine Eyüp B. nin TYT videolarını izlesem daha çok faydası olacak gibi bir his var içimde

Son düzenleme:

Aynen öyle işte. ben Tunç Kurt izliyorum, sana Eyüp b yarar. her hastanın ilacı aynı değil. Ben bu sene çalışmaya başlayacağım bir edebiyatçı bulamadım mesela kendime.

Aynen öyle işte. ben Tunç Kurt izliyorum, sana Eyüp b yarar. her hastanın ilacı aynı değil. Ben bu sene çalışmaya başlayacağım bir edebiyatçı bulamadım mesela kendime.
Çok Teşekkürler. Tunç Kurt un fonksiyon konusunu izlemiştim ve akıcı anlatmıştı büyük ihtimal Tunç Kurt un TYT videolarından izleyeceğim.Bir de problemler konusu ile geometri önemliymiş önerebileceğiniz kaynak var mı (Daha önce ayrı olarak soru çözmedim)

Bir şey daha soracağım:
9. sınıf konularını bitireceğim nasıl yapayım her gün tüm derslerden mi çalışayım yoksa bir dersteki tüm konuları bitirip sıradaki derse mi geçeyim.

Son düzenleme:
Her gün tüm dersleri yapacak kadar bunaltma kendini istersen. Dersleri günlere böl. Her gün her dersi veya aynı dersi çalışıp durma. Haftalık programla ilerle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…