9. Sınıftan 10. Sınıfa Kadar Tekrar Yapmak

453476

Megapat
Makaleler
1
Merhabalar,

Malum pandemiyle birlikte doğru dürüst eğitim göremedik. Ben de doğru düzgün eğitim göremedim. Neredeyse 9. sınıf derslerinden hiçbir şey hatırlamıyorum. 9. sınıfı ve 10. sınıfı, bu yaz halletmek istiyorum. Nasıl halledebilirim? Önerileriniz var mı?

Yaza kadar çok vaktiniz var, bence yaza ertelemeyin.
Okuldan geldikten sonra gördüğünüz dersleri tekrar edin. Hafta sonları ise YouTube'den 9. sınıf videoları izleyin ve üzerine test çözün. Şimdi öğrenmiş yazın tekrar etmiş olursunuz.

Yaza kadar çok vaktiniz var, bence yaza ertelemeyin.
Okuldan geldikten sonra gördüğünüz dersleri tekrar edin. Hafta sonları ise YouTube'den 9. sınıf videoları izleyin ve üzerine test çözün. Şimdi öğrenmiş yazın tekrar etmiş olursunuz.
Hocam zaten okuldan akşam 18:00 gibi geliyorum. 1 Saat dinleneyim derken saat oluyor 19:00. Onun dışında birçok yapmam gereken işler oluyor. Zaman kalmıyor yani okuldan sonra.

Yapmaman gereken şey sadece YouTube'dan video açıp onu izleyerek tekrar etmek/ettiğini düşünmek. 9. sınıftan kaynakların varsa tekrar sonrası bunları çöz, yoksa yeni kaynak almanı öneririm.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı