9. Sınıftan 10. Sınıfa Kadar Tekrar Yapmak

453476

Megapat
Makaleler
1
Merhabalar,

Malum pandemiyle birlikte doğru dürüst eğitim göremedik. Ben de doğru düzgün eğitim göremedim. Neredeyse 9. sınıf derslerinden hiçbir şey hatırlamıyorum. 9. sınıfı ve 10. sınıfı, bu yaz halletmek istiyorum. Nasıl halledebilirim? Önerileriniz var mı?

@453476 9. ve 10. sınıf konularını YouTube'dan izleyerek soru çözerek halledilir.
Kendine güzel bir program yap ama o programa göre hareket et tembellik etme

Yaza kadar çok vaktiniz var, bence yaza ertelemeyin.
Okuldan geldikten sonra gördüğünüz dersleri tekrar edin. Hafta sonları ise YouTube'den 9. sınıf videoları izleyin ve üzerine test çözün. Şimdi öğrenmiş yazın tekrar etmiş olursunuz.

Hocam zaten okuldan akşam 18:00 gibi geliyorum. 1 Saat dinleneyim derken saat oluyor 19:00. Onun dışında birçok yapmam gereken işler oluyor. Zaman kalmıyor yani okuldan sonra.

@453476 neden bu kadar geç geliyorsunuz? Benim okulum 14:30'da bitiyor liseye gidiyorum.

@453476 hmm o zaman normal biz tam gün saat 8:00 gibi başlayıp 14:30 saatinde bitiyor ama haftanın bir günü atölyeye gidiyoruz saat 17:50 de bitiyor.

Yapmaman gereken şey sadece YouTube'dan video açıp onu izleyerek tekrar etmek/ettiğini düşünmek. 9. sınıftan kaynakların varsa tekrar sonrası bunları çöz, yoksa yeni kaynak almanı öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…