Mesela gözü ilk 1.000'de olsun. 9. sınıftan itibaren çalışmaya başlar mı? YKS'de baktığım zaman hepsi fen lisesinden en üstlere çıkan var. İlk 1.000 yapan nasıl yapar?
Merak ediyorum. Benden geçti ama değişik olaylar çıkmış olabilir. Asıl soru ise 9. sınıftan itibaren çalışan var mı?
Tabii çalışanlar var ama daha ilk baştan bu kadar sıkmak uzun vadede sürdürülebilir olmuyor. Her insanda aynı kapasite ve aynı istek yok sonuç olarak. Bana kalırsa gerek yok ama kişinin kendi bileceği iş. Asıl sorgulamamız gereken şey ÖSYM'nin bu kadar disiplinli ve özverili çalışabilen insanların emeğini suistimal etmesi.
Mesela gözü ilk 1.000'de olsun. 9. sınıftan itibaren çalışmaya başlar mı? YKS'de baktığım zaman hepsi fen lisesinden en üstlere çıkan var. İlk 1.000 yapan nasıl yapar?
Merak ediyorum. Benden geçti ama değişik olaylar çıkmış olabilir. Asıl soru ise 9. sınıftan itibaren çalışan var mı?
Çok sıkmadan da olsa akşamları okuldan geldikten sonra bir yarım saat defter karıştırmak çok işe yarar olabilir. 9. sınıf ister dil ister sözel ister sayısal git. Her şeyin temelinde ortak olan bir sınıf.
Çok sıkmadan da olsa akşamları okuldan geldikten sonra bir yarım saat defter karıştırmak çok işe yarar olabilir. 9. sınıf ister dil ister sözel ister sayısal git. Her şeyin temelinde ortak olan bir sınıf.
Vallahi bilmiyorum. Anadolu lisesi mezunuyum. Her sene ortalamam 80 90 arası taktir teşekkür alıyordum. Çok da kasmaya gerek yok açıkçası. Liseden mezun olalı 6 7 yıl oldu. Müfredattan haberim yok.