9 zayıf ile sınıfta kalınır mı?

ResThey

Centipat
Daha fazla  
Ortalama 50 üstü ama 9 zayıfım var. 10. sınıfım 7 dersten kalınca kalıyorsun diye bir şeyler duymuştum. Ben sınıfı geçiyor muyum kalıyor muyum?

Ortalama 50 üstü ama 9 zayıfım var. 10. sınıfım 7 dersten kalınca kalıyorsun diye bir şeyler duymuştum. Ben sınıfı geçiyor muyum kalıyor muyum?
Morelini bozmayimda kesin kaldın, sözlü bile kurtarmaz Allah aşkına zaten kaç ders varki 9 dersten kalabiliyon.

4 zayıfın olursa sorumluluğa girmek zorundasın 5 den fazla olursa sorumluluk sınavı olmadan kalıyorsun.

Kanka utanmdan soruyorsun ya nediyim 9 zayıf nasıl başardın ben istesem 5 zayıf zor yaptım. İki dönemin ortalamasının toplamı 100 olması gerekiyor ama sanırım 4 dersten kalınca işlemiyor demişti bir arkadaş araştır yine de müdür yardımcısına sor sen.

15-16 dersin 9'undan kalıp 50 üstü ortalama yapmak büyük başarı bence. Sadece 4, 5 ve 6 saatlik dersleri mi yaptın?

Ben 12 zayıfla kaldım 9. sınıfta açıktan bitirdim sonra liseyi sonra devamı geldi şimdi yüksek lisans yapıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…