90.000₺ laptop önerisi

• Konuyu başlatan 681644
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 10
  • Görüntüleme 136
Bütçe
90000

681644

Decapat
Daha fazla  
Selamlar. 90k ₺ civarında oyuncu laptopu arıyorum. Önerileriniz neler? Vatan, MediaMarkt gibi yerlerde olması daha iyi olur. GPU olarak 5070 düşündüm

Hocam 5bin TL daha koyarsanız daha güçlü bir sistem var.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2026-03-06 135424.png
    Ekran görüntüsü 2026-03-06 135424.png
    286,7 KB · Görüntüleme: 39
Selamlar. 90k ₺ civarında oyuncu laptopu arıyorum. Önerileriniz neler? Vatan, MediaMarkt gibi yerlerde olması daha iyi olur. GPU olarak 5070 düşündüm.

Bütçe çıkarsa yukarıda atılan iyidir.

Evet genelde herkes 5 yıldız veriyor ama ısınma sorunu olabilir o yüzden serin yerlerde tutun
çok kaliteli bir laptop soğutucum var ortalama 8-10 derece fark ettiriyor vakumlayıp soğutuyor çok sorun yaşamam diye düşünüyorum soğutabilirim ama parça işçilik kalitesi vs. nasıldır yani kalitesiz midir veya bir sorun olursa garanti de sorun yaşar mıym bilemedim. Aynı paraya game garajın laptopu çok iyi özellikte alternatif bilinen markalar daha düşük kalıyor bilemedim

Gameraider falan almayacağım muhtemelen. Bilindik marka olması daha iyi olur. Vatamda falan olması daha gayet iyi olur

Çok kaliteli bir laptop soğutucum var ortalama 8-10 derece fark ettiriyor vakumlayıp soğutuyor çok sorun yaşamam diye düşünüyorum soğutabilirim ama parça işçilik kalitesi vs. nasıldır yani kalitesiz midir veya bir sorun olursa garanti de sorun yaşar mıym bilemedim. Aynı paraya GameGaraj'ın laptopu çok iyi özellikte alternatif bilinen markalar daha düşük kalıyor bilemedim.

O zaman sıcaklıklar genellikle düşük olacaktır ancak Cyberpunk 2077 RDR2 gibi oyunlarda yüksek kaliteyi seçerseniz aşırı ısınabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı