90.000 TL laptop önerisi

Bütçe
90000 TL

PcKopat1

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba herkese, yaklaşık 2 haftadır araştırma yapıyorum. Elimdeki bütçeyi zor da olsa 90.000 TL civarına çıkartabildim. Uzun yıllar ASUS tecrübem olduğu için bu bütçeyle ASUS ile devam etmek istiyorum kafamda ise 2 model var.

İlk model;

İkinci model;

Bilgisayarımı genel olarak evde kullanacağım yazılım vb. projelerim olduğu zaman okuluma götüreceğim o yüzden ekran boyutunun küçük olması çok da önemli değil. Bu iki notebook arasından hangisini seçerdiniz bana yardımcı olur musunuz? Diğer ASUS modellerine de açığım tavsiyelerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba herkese, yaklaşık 2 haftadır araştırma yapıyorum. Elimdeki bütçeyi zor da olsa 90.000 TL civarına çıkartabildim. Uzun yıllar ASUS tecrübem olduğu için bu bütçeyle ASUS ile devam etmek istiyorum kafamda ise 2 model var.

İlk model;

İkinci model;

Bilgisayarımı genel olarak evde kullanacağım yazılım vb. projelerim olduğu zaman okuluma götüreceğim o yüzden ekran boyutunun küçük olması çok da önemli değil. Bu iki notebook arasından hangisini seçerdiniz bana yardımcı olur musunuz? Diğer ASUS modellerine de açığım tavsiyelerinizi bekliyorum.
Genelde evde kullanacaksan bütçeyi yarı yarıya bölmek daha mantıklı.Hem masa üstü alırsınız hem laptop

İlk model;

İkinci model;

Bilgisayarımı genel olarak evde kullanacağım yazılım vb. projelerim olduğu zaman okuluma götüreceğim o yüzden ekran boyutunun küçük olması çok da önemli değil. Bu iki notebook arasından hangisini seçerdiniz bana yardımcı olur musunuz? Diğer ASUS modellerine de açığım tavsiyelerinizi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İlk model;

İkinci model;

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
izleyip karar verebilirsin

Herkesin dediğine benzer bir şey söyleyeceğim. 30kya m1 işlemcili MacBook alıp kalanıyla masaüstü alsanız çok daha etkili olur. Hem MacBook hem windows kullanırsınız. İkisinin de birbirine karşı avantajları var. Ve iş, taşıma için MacBook gerçekten çok iyi bir cihaz

Ekleme :60bin civarına rtx 4080li hazır sistemler bulunabiliyor. Emin olun masaüstündeki 4080 mobildeki 4080den çok daha yüksek performans verecektir. Muhtemelen mobildeki 4080 masaüstündeki 4070 gücünde olur.

O bütçeye AMD işlemcili laptop alınmaz hocam. İkisi arasından 2. modeli tercih ederdim. Akşam daha detaylı bakabilirim sizin için farklı modellere.

O islemci 13980HX seviyesi bir islemci. Niye alinmasin?

O kadar cikmana bile gerek yok. Bu cihaz gayet yeterli olacaktir. Zaten su an TR'de baska modelde bulamayacagin cok iyi bir mini-LED panelle geliyor.

Hepinize değerli tavsiyeleriniz için teşekkür ederim hocam ufak detayları vermeyi unuttum. Şuan öğrenci evinde maalesef masaüstü sistem kurabileceğim ortamım yok. Aile işlerimiz dolayısıyla da 2 haftada bir memlekete dönüş yapıyorum. Yani anlayacağınız evde kullanacağım ama farklı evlerde :) Amacım sırt çantası ile taşıyabileceğim bir oyun makinesi hem de projelerimi yapabileceğim bir iş istasyonu.

@CüneyttK @revivality @lisra @Bob The Sponge

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı