Ahmet Baki
Kilopat
90K'ya şöyle bir sistem topladım ve almayı düşünüyorum. Bir sıkıntısı vs. ya da tavsiyeniz varsa satın almadan önce öğrenmek isterim.
Sıkıntısı yok ama bu sisteme o kasa olmamış bence.
Teşekkür ederimSistemi beğendim. Bir sıkıntısı yok. PSU seçiminiz de gayet iyi. Şimdiden hayırlı olsun.
Rica ederim. Belki kasa NZXT H5 Flow 2024 yapılabilir. Yurt dışındaysanız Antec Flux Pro olabilir.Teşekkür ederimİlk defa sistem topladığım için kuşkularım vardı.
@Ahmet Baki Doğru. Her bileşen bu kadar kaliteli seçilmezse RTX 5080'li sistem toplanabilir.5080 var aslında bu bütçeye.
Rica ederim. Belki kasa NZXT H5 Flow 2024 yapılabilir. Yurt dışındaysanız antec flux Pro olabilir.
@Ahmet Baki doğru. Her bileşen bu kadar kaliteli seçilmezse RTX 5080'li sistem toplanabilir.
5080 var aslında bu bütçeye.
Rica ederim. Belki kasa NZXT H5 Flow 2024 yapılabilir. Yurt dışındaysanız antec flux Pro olabilir.
@Ahmet Baki doğru. Her bileşen bu kadar kaliteli seçilmezse RTX 5080'li sistem toplanabilir.
Bana göre önemli. Ben de sizin gibi düşünenlerdenim ama herkes böyle düşünmüyor.Yani diğer parçaların kaliteli olması da önemli değil mi? Sırf 5080 var diye bu fiyata onu almak çok mantıklı gelmiyor bana.
Üste monte edebilirsiniz. Bu videoda kasa detaylıca incelenip sıcaklık testi de yapılıyor.Seçmiş olduğum kasanın hava girişi biraz az gibii gelmişti gözüme aslında.
Attığınız kasaya da baktım şimdi, bayağı estetik duruyormuş aslında. Ama NZXT için sıvı soğutmayı ön kısma monte etmeliyim değil mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.