90.000 TL R7-9800x3D RX 9070 XT sistem toplama önerisi

Ahmet Baki

Kilopat
90K'ya şöyle bir sistem topladım ve almayı düşünüyorum. Bir sıkıntısı vs. ya da tavsiyeniz varsa satın almadan önce öğrenmek isterim.

1750077260859.png

Rica ederim. Belki kasa NZXT H5 Flow 2024 yapılabilir. Yurt dışındaysanız antec flux Pro olabilir.

@Ahmet Baki doğru. Her bileşen bu kadar kaliteli seçilmezse RTX 5080'li sistem toplanabilir.

Seçmiş olduğum kasanın hava girişi biraz az gibii gelmişti gözüme aslında.
Attığınız kasaya da baktım şimdi, bayağı estetik duruyormuş aslında. Ama NZXT için sıvı soğutmayı ön kısma monte etmeliyim değil mi?

5080 var aslında bu bütçeye.

5080'li sistemlerin parçaları bu kalitede olmaz ama.

Rica ederim. Belki kasa NZXT H5 Flow 2024 yapılabilir. Yurt dışındaysanız antec flux Pro olabilir.

@Ahmet Baki doğru. Her bileşen bu kadar kaliteli seçilmezse RTX 5080'li sistem toplanabilir.

Yani diğer parçaların kaliteli olması da önemli değil mi? Sırf 5080 var diye bu fiyata onu almak çok mantıklı gelmiyor bana.

Yani diğer parçaların kaliteli olması da önemli değil mi? Sırf 5080 var diye bu fiyata onu almak çok mantıklı gelmiyor bana.
Bana göre önemli. Ben de sizin gibi düşünenlerdenim ama herkes böyle düşünmüyor.

Seçmiş olduğum kasanın hava girişi biraz az gibii gelmişti gözüme aslında.
Attığınız kasaya da baktım şimdi, bayağı estetik duruyormuş aslında. Ama NZXT için sıvı soğutmayı ön kısma monte etmeliyim değil mi?
Üste monte edebilirsiniz. Bu videoda kasa detaylıca incelenip sıcaklık testi de yapılıyor.
İnceleme Videosu

@Ahmet Baki Arctic Liquid Freezer 3'lerin radyatörü kalın olduğu için sığar mı diye araştırdım. Sığıyormuş. Konuyu incelemek isterseniz:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı