Herkese merhaba, ben hem mimari programları hem de oynadığım tek oyun Valorant'i güzel bir şekilde çalıştıracak olan uzun ömürlü hızlı bir bilgisayar toplamaya çalışıyorum. İtopya'ya gidip bir sistem topladım ancak çok bilgim olmadığı için F/P oranı düşük olduğunu düşünüyorum. Sitede yeniyim sistem şu şekilde:
-Intel i7.
-Asusgeforce RTX 4070 Dual OC Edition 12 GB 192 bit.
- G.Skill 16*2 RAM.
-Thermaltake water 3.0 360 ARGB 360 mm işlemci sıvı soğutucu.
-ASUS TUF Gaming Z690-Plus 6000MHz(OC) anakart.
-Corsair e2TB MP600 Core SSD ( 5000 MB okuma / 4400 MB yazma )
Sizlerin yardımına ihtiyacım var. Ekran kartının daha iyi olduğu bir sistem versiyonu var mıdır, fikirleriniz neler? Bütçem her şey Total'de 90 k önerilerinizi bekliyorum.
Kriterlerinizi daha detaylı anlatırsanız daha iyi yardımcı olunur. Sonuçta 90K'ya sistem alıyorsunuz ne kadar depolama istiyorsunuzü, ne kadar RAM istiyorsunuz?
Kriterlerinizi daha detaylı anlatırsanız daha iyi yardımcı olunur. Sonuçta 90K'ya sistem alıyorsunuz ne kadar depolama istiyorsunuzü, ne kadar RAM istiyorsunuz?
Herkese merhaba, ben hem mimari programları hem de oynadığım tek oyun Valorant'i güzel bir şekilde çalıştıracak olan uzun ömürlü hızlı bir bilgisayar toplamaya çalışıyorum. İtopya'ya gidip bir sistem topladım ancak çok bilgim olmadığı için F/P oranı düşük olduğunu düşünüyorum. Sitede yeniyim sistem şu şekilde:
-Intel i7.
-Asusgeforce RTX 4070 Dual OC Edition 12 GB 192 bit.
- G.Skill 16*2 RAM.
-Thermaltake water 3.0 360 ARGB 360 mm işlemci sıvı soğutucu.
-ASUS TUF Gaming Z690-Plus 6000MHz(OC) anakart.
-Corsair e2TB MP600 Core SSD ( 5000 MB okuma / 4400 MB yazma )
Sizlerin yardımına ihtiyacım var. Ekran kartının daha iyi olduğu bir sistem versiyonu var mıdır, fikirleriniz neler? Bütçem her şey Total'de 90 k önerilerinizi bekliyorum.
i7-13700K 13.Nesil Soket 1700 3.4GHz 30MB Önbellek 10nm İÅlemci fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulübüne katıl. Kazananlar MediaMarkt'ta!
En ucuz Lian Li Lancool 216 3 Fanlı Siyah E-ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Lian Li Lancool 216 3 Fanlı Siyah E-ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 3.199,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Kingston FURY Renegade PCIe 4.0 NVMe M.2 SSDOyuncular, Tutkulu Kullanıcılar ve Gelişmiş Kullanıcılar için Kingston FURY™ Renegade PCIe 4.0 NVMe M.2 SSD , PC yapımı ve yükseltmelerde üst düzey performans isteyen oyuncular ve donanım tutkunları için yüksek kapasitelerde gelişmiş performans...
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...
En ucuz MSI G274QPF-QD 27'' 1 ms WQHD FreeSync Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI G274QPF-QD 27'' 1 ms WQHD FreeSync Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 14.166,38 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Günümüzde oyunseverlerin ve performans meraklılarının beklentileri her geçen gün daha da artıyor. Yüksek FPS değerleri, ultra grafik ayarlarında akıcı oyun deneyimi, hızlı render süreleri ve güçlü multitasking kapasitesi artık bir lüks değil, bir ihtiyaç hâline geldi. İşte tam bu noktada...