90.000 TL'ye bilgisayar toplama

Bütçe
90.000 tl
Fiyat açısından 2k iyi bir seçenek aslında

98k yaptı. Bütçe çıkarsa alabilirsin.

Son düzenleme:

İyi de reis, şu sistemin B650M-K'ya toplanması büyük saçmalık. Bir kere neden mATX anakart tercih ediyorsun ki? Ayrıca daha önce de önerdin şu kasa+güç kaynağını. Kusura bakma ama ben kendime bu bütçeye sistem toplasam, o kasayı kendi sistemime asla yakıştırmazdım. Çocukluğumdan beri bilgisayarlarla uğraşırım. Tekrar söylüyorum. Bu ekonomi de 110.000 TL altına, hele ki her şey dahilse asla RTX 4090 sistem toplayamazsın. Zaten bu sistemin yanına 2K ekran almak, RTX 4090'ın nimetlerinden faydalanmamaktır.

Mimari programları ve Valorant oynayacağım diyor. Sence gerek var mı?

FPS oyunlarıyla az aran olsa gerekli olduğunu bilirdin. 7 bin saatlik CS saatim var. 2 bin saati kötü ekipmanlarla geçirdim, 5 bin saati ise iyi ekipmanlarla oynayarak geçirdim. Hem daha iyi oynuyorsun, hem de daha fazla zevk alıyorsun. Bilmeden yorum yapmanın lüzumu yok.

b650k zaten orta seviye bir anakart. 4090'a üst seviye anakart kasa psu vs yakışır. Şahsen ben bu psu'ya güvendiğim için ve kasayla beraber uyguna geldiği için ve 360mm desteği olduğu için bunu öneriyorum. Ancak bu bütçeye maximum bu toplanır. Daha iyileri için ekran kartını 4080'e düşürmek gerekiyor. 2k ekran ile de 4090'ın nimetlerinden faydalanabilir. İleride 4k'ya geçerse sıkıntı yaşamaz zaten. Ancak dediğim gibi bu bütçeye ekran kartına yatırım yapılırsa anca bu alınır ki zaten bu topladığım sistem de kötü değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…