90.000 TL'ye İtopya CHEST-V29 hazır sistem alınır mı?

Hocam arkadaşın attığı sistem daha iyi ne kadar kişilik olarak sevmesemde attığı sistem gayet iyi.

Ne ki görüşüne uymadığım için kişiliğini sevmedim diyorsun. Söylediğin 1 tane doğru bilgi yok.

Sen halen daha markaya göre yorumluyorsun, sana bir şey anlatılmaz. Aynı kafayla devam et sen.

Ne ki görüşüne uymadığım için kişiliğini sevmedim diyorsun. Söylediğin 1 tane doğru bilgi yok.

Sen halen daha markaya göre yorumluyorsun, sana bir şey anlatılmaz. Aynı kafayla devam et sen.

Aynen kanka 90k sistem alıp Power Boost PSU al sen.

Aynen kanka 90k sistem alıp Power Boost PSU al sen.

Hocam siz küfür yemek mi istiyorsunuz. PSU'nun kötü olduğunu ben de biliyorum. Hani demişsin ya MSI al diye. Ben ona diyorum markaya göre yorumlama diye. Haksızsın diye kıvırmaya çalışıyorsun.

Hocam siz küfür yemek mi istiyorsunuz. PSU'nun kötü olduğunu ben de biliyorum. Hani demişsin ya MSI al diye. Ben ona diyorum markaya göre yorumlama diye. Haksızsın diye kıvırmaya çalışıyorsun.

Msin kötü ürünü yok demedim zaten markaya göre yorumluyorum hocam çünkü Power Boost PSU işini beceremiyor msia göre. Niye kıvırtıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…