90.000 TL'ye kadar sistem önerisi

jerom23

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Intel core ultra 7 265kf-
Asus b 860 plus wifi-
Asus prime 5070 ti 16 gb-
Gskill 32 gb trident z5 rgb 6000 mhz cl36-
Samsung 990 pro 2tb-
Cool master masterliquid 360 core 2-
Cool master td500 850watt-
Samsung 32" odyssey g5
Meslek
Serbest Meslek
Islemci AMD, ekran karti NVIDIA düşünüyorum 70 bin 90 bin arası bir bütçem var ne önerirsiniz? Monitör de 27" civarı istiyorum. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Intell düşünürseniz:
inceleminizi tavsiye ederim.

Intell düşünürseniz:
Linke tıklama gereksiniminde bulunmadan URL kısmında yazan parçalardan ne kadar dandik bir pc olduğu bariz belli. İncelenecek bir yanı yok.

Tercih eden edebilir ama "dandik" kelimesini kullanarak neden karalama yapıyorsunuz?Tercih eden edecektir.. Neden hala böyle şeyler hala var.
Daha sistem özelliklerinin detayını bile doğru düzgün yazmayan, göz kararı fps değerlerini yazan, 4060Ti'ın 8GB versiyonunu komple kit halinde bu forumda kimse satın almaz. Bunu satın alanlar gözü kapalı satın almak isteyen veya bu işten anlamayıp, tavsiye üzerinde araştırmadan etmeden direkt satın alınan sistemlerdir. Bu forumu kullanıyorsan eğer zaten bilgilenmek ve doğru şeyleri satın almak istediğin için konu açıyorsundur konu bu kadar basit.

Ayrıca, paylaşılan özelliklerini isterseniz gönderim yaparım..Sorun buysa, kullandığın kelme de sahibine aittir.

Intell düşünürseniz:
  • İşlemci: Intel Core i7-12700F
  • Ekran Kartı: NVIDIA GeForce RTX 4060 Ti 8GB
  • RAM: 32GB
  • Depolama: 1TB M.2 NVMe SSD
  • Monitör: 27 inç Curved 180Hz
  • Soğutma: Sıvı Soğutma
    paylaşım yapılması unutulmuştur. düzenleme yapılmıştır. Herkese iyi forumlar

Ayrıca, paylaşılan özelliklerini isterseniz gönderim yaparım..Sorun buysa, kullandığın kelme de sahibine aittir.

• İşlemci: Intel Core i7-12700F
  • Ekran Kartı: NVIDIA GeForce RTX 4060 Ti 8GB
  • RAM: 32GB
  • Depolama: 1TB M.2 NVMe SSD
  • Monitör: 27 inç Curved 180Hz
  • Soğutma: Sıvı Soğutma
    paylaşım yapılması unutulmuştur. düzenleme yapılmıştır. Herkese iyi forumlar
Bu özellikleri ben de okumuştum hocam. Marka nerede? Model nerede? SSD'nin okuma/yazma hızları? Ram MHZ ve CL değerleri? Daha sayarım. Monitör de aynı şekilde iyi olduğunu kesinlikle düşünmüyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı