Z zangarang Hectopat Katılım 27 Haziran 2014 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2014 #1 Arkadaşlar arkadaşım için bir ekran kartı bakacağım sistemi bu ennnn fazla 90-100 güzel bir ekran kartı önerirseniz sevinirim Son düzenleyen: Moderatör: 23 Temmuz 2014
Arkadaşlar arkadaşım için bir ekran kartı bakacağım sistemi bu ennnn fazla 90-100 güzel bir ekran kartı önerirseniz sevinirim
Soldierdem Kilopat Katılım 5 Mayıs 2014 Mesajlar 592 Yer Istanbul, Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Temmuz 2014 #2 Güç kaynağın kaç watt ? Bilgilendirirsen daha etkili yardım edebiliriz.
Z zangarang Hectopat Katılım 27 Haziran 2014 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2014 #4 Nasıl bakcaz söyleyim baksın. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Temmuz 2014
B Bekir Öztürk Ziyaretçi 23 Temmuz 2014 #5 Kasayı açıyorsun, içinde fan olan bir kutu var onu buluyorsun ve üzerinde kaç watt olduğunu okuyorsun.
Kasayı açıyorsun, içinde fan olan bir kutu var onu buluyorsun ve üzerinde kaç watt olduğunu okuyorsun.
Soldierdem Kilopat Katılım 5 Mayıs 2014 Mesajlar 592 Yer Istanbul, Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Temmuz 2014 #6 Kurduğun cümleye hayran kaldım açıkçası. Sen kasayı aç, orda orta boyutlarda altında fan olan bir kutu vardır. Üstündeki etiketin fotoğrafını çekip atarsan yardımcı oluruz.
Kurduğun cümleye hayran kaldım açıkçası. Sen kasayı aç, orda orta boyutlarda altında fan olan bir kutu vardır. Üstündeki etiketin fotoğrafını çekip atarsan yardımcı oluruz.
Z zangarang Hectopat Katılım 27 Haziran 2014 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2014 #7 Tamam ama bugün uğraşamam işim var diyor.Yarın koysam konuya öğle saatlerinde bu konuya tekrar bakar mısınız? Everest adlı program psu'yu söylemiyor mu?
Tamam ama bugün uğraşamam işim var diyor.Yarın koysam konuya öğle saatlerinde bu konuya tekrar bakar mısınız? Everest adlı program psu'yu söylemiyor mu?
B Bekir Öztürk Ziyaretçi 23 Temmuz 2014 #8 Kimse söylemiyor. Açıp bakacaksın. Hem arkadaşının eli, ayağı yok mu? Kendisi konu açamıyor mu?