90 bin km MT-25 alınır mı?

enes cihat

Hectopat
Daha fazla  
Evet arkadaşlar, 90 bin km 2020 model MT 25, fiyat 140-145 bin TL. İkinci sahibiymiş, motoru birinci sahibinden almış ve motor uzun yolda kullanılmış, gezi kulüpleri vb. var. Yani anlayacağınız, teker kesici vb. apaçi hareketler yapılmamış, bakımları eksik edilmemiş. 50 bine kadar servis kaydı var, sonrası için de garanti bittiği için kendi ustalarında yapmışlar bakımı. Sizce bu motor ömürlük alınır mı, mantıklı mıdır? Beni 3-4 yıl sorunsuz götürsün, gerisi önemli değil. Ben de teker vb. yapmam, en fazla motoru zorlayacağım şey top speed yapmaktır.

Son düzenleyen: Moderatör:
İkinci sahibiymiş, motoru birinci sahibinden almış ve motor uzun yolda kullanılmış, gezi kulüpleri vb. var. Yani anlayacağınız, teker kesici vb. apaçi hareketler yapılmamış.
Böyle dediği için öyle olmaz maalesef. Hiç bir türlüde kanıtlayamaz bunu sana. Ben o riske girmezdim tamam yamaha kalitesi olabilir ama 90 az değil artık özellikle Türkiyede. Götürürsen gerçekten güvendiğin ustaya herşeyine tamam diyorsa bloğuna kadar baktıysa e yağ pompasıda değişmişse motorun biliyosun kronik çünkü. Alınabilir ama öyle normal bir usta yerine gerçekten tanıdığın bir ustaya göster.

İmkansız ömürlük olmaz o fiyat bandında bajaj modellerine bakmanız daha mantıklı olur, öncelikle motor rektefiye görmüş mü? Eğer görmemişse rektefiye masrafı sizi bekliyor, ardından km nin getirdiği parçalarda aşınmalar ve yorulmaların da masrafları sizi bekliyor.

Kısaca özetlemek gerekirse japon da olsa 90 bin km de motosiklet motosikletten anlamıyorsanız alınmaz.

Ns200 bak hocam o motor patlamaya hazır bomba benden söylemesi

30-40 binde rc 390 alınır mi sizce

30-40 binde rc 390 alınır mi sizce
390 ve altına ben bulaşmam ya 24 kasa 390 adv li arkadaş gözümün önünde motoru patlattı daha 4k km deydi motoru garantiden 2 ayda değişti. Tavsiyem dominar 400 olabilir bütçenizi ve tarzını söylersen ona göre de öneri yapabiliriz.

150-170k bütçem var. Görünüşü güzel beni 3-4 yıl sorunsuz götürsün ve 150-160 gibi hızlara tikanmadan rahat cikabilsin

150-170k bütçem var. Görünüşü güzel beni 3-4 yıl sorunsuz götürsün ve 150-160 gibi hızlara tikanmadan rahat cikabilsin
Bu bütçeye ekipman dahilse maalesef öyle bir motor yok. O Hızlara çıkabilecek motor da yok, varsa top speedi odur rahatça seyir edemessin bu bütçelerde. Burda sana 2005 model motorda önermek istemem o yüzden bütçeni yükseltmen veya beklentini düşürmen şart.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…