Merhaba, ortalama bu fiyatlara ekran dahil bir sistem toplamayı düşünüyorum. Ufak tefek eklemeler yapabilirim ama çok da zorlamak istemiyorum. Az çok aklımda olan sistemi aşağı yazıyorum. Sizce 9070 XT'nin fiyatının düşmesini beklemek mi mantıklı yoksa 7900XT'den devam etmek mi mantıklı? Evet performans olarak 9070 XT daha iyi duruyor ama ne zaman stok gelir, ne zaman fiyatlar normale biner kestirmek zor benim için. Belirsizlikten dolayı bu karta yöneliyorum ister istemez. Genel olarak 1440p ideal benim için, 4K olmasına gerek yok. Ekleme çıkarma öneriniz varsa yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden çok sağ olun.
Merhaba, ortalama bu fiyatlara ekran dahil bir sistem toplamayı düşünüyorum. Ufak tefek eklemeler yapabilirim ama çok da zorlamak istemiyorum. Az çok aklımda olan sistemi aşağı yazıyorum. Sizce 9070 XT'nin fiyatının düşmesini beklemek mi mantıklı yoksa 7900XT'den devam etmek mi mantıklı? Evet performans olarak 9070 XT daha iyi duruyor ama ne zaman stok gelir, ne zaman fiyatlar normale biner kestirmek zor benim için. Belirsizlikten dolayı bu karta yöneliyorum ister istemez. Genel olarak 1440p ideal benim için, 4K olmasına gerek yok. Ekleme çıkarma öneriniz varsa yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden çok sağ olun.
Hocam normalde sıvı soğutma hayranı değilim ama bu tarz bir hava soğutma yeterli olur mu bu işlemci için? Uzun süredir laptop kullana kullana uzak kaldım bu konulardan.
Hocam normalde sıvı soğutma hayranı değilim ama bu tarz bir hava soğutma yeterli olur mu bu işlemci için? Uzun süredir laptop kullana kullana uzak kaldım bu konulardan.
7800x3d için kendimi sıvı soğutmaya emanet ederim. Bende kullanıcısıyım. Sıcaklığı maks 65 civarı derecede tutmak adına yaptığım ayarların haddi hesabı yok. Curve Optimizer all core -35 gibi agresif değer girdim. Sıcaklık konusunda takıntılıysanız sıvı soğutma alın. Soğutucudan kısıp ssd almak çok mantıksız. Koyduğunuz soğutma çok çok iyi bir soğutma. Arctic liquid freezer III 360 alın. SSD daha sonradan da koyarsınız ama soğutma önemli. Sadece arctic radyatörü kalın kasaya uyduğuna emin olun. Ekran kartı da 9070xt bekleyin. @efebatiin
7800x3D için kendimi sıvı soğutmaya emanet ederim. Bende kullanıcısıyım. Sıcaklığı maksimum 65 civarı derecede tutmak adına yaptığım ayarların haddi hesabı yok. Curve Optimizer all Core -35 gibi agresif değer girdim. Sıcaklık konusunda takıntılıysanız sıvı soğutma alın. Soğutucudan kısıp SSD almak çok mantıksız. Koyduğunuz soğutma çok çok iyi bir soğutma. Arctic Liquid Freezer III 360 alın. SSD daha sonradan da koyarsınız ama soğutma önemli. Sadece Arctic radyatörü kalın kasaya uyduğuna emin olun. Ekran kartı da 9070XT bekleyin. @efebatiin