90 bin TL sistem toplama

Bütçe
90k
Son düzenleyen: Moderatör:
Kanka hangi acaba daha fazla FPS verir onu diyorum
2K ve 4k da GPU limit olur. Yani 5080 daha fazla FPS verir. 2k oynayacaksan zaten 5070Ti'da sana hayvan gibi FPS verecek. 5080 her türlü fazla fps verecek ama yan parçalarından ödün verirsin. 2k oynayacaksan 5070Ti al yan parçalarında kaliteli olsun. FPS oyunu oynasan zaten monitörün HZ'inden daha çok FPS alacaksın. 1000 FPS alsanda anlamı yok. AAA oyunlarda da zaten hayvan gibi FPS verecek 5070Ti sana. He ileride 4k geçerim diyorsan 5080 al.

Cl 36 kötü.

Bu arada tavsiyem, bence git 5070 Ti'lı olanı al. İleride de bir tane 2K 240 Hz OLED monitör alırsın, tertemiz akarsın. 2K OLED, 4K monitörlerden çok daha güzel. OLED'ler bir süre sonra ucuzlamaya başlayacak.

Fark %0.5 falan yani. CL30 çok da bir ihtiyaç değil. Bütçe yoksa gönül rahatlığıyla alınır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu arada tavsiyem bence git 5070 Ti'lı olanı al. İleride de bir tane 2K 240Hz OLED çek. Tertemiz akarsın. 2K OLED 4K momitörlerden çok daha güzel. OLED'ler bir süre sonra ucuzlamaya başlayacak.

Kanka vallaha benim durumum cok iyi degil bir şekil alıyoruz kasayı Full HD monitor var belki monitor alırım ileride ama cok sanmam bana hem fazla FPS verecek hem uzun yaşamı olacak istedigim oyunu kasmadan oynatcak PC bakıyorum o yuzden hangisini önerirsiniz.

O zaman bence 100k bütçeye monitör de koy. Bu sistem sana fullhd için çok overkill çünkü. Kaliteli bir monitörün yoksa paran boşa gider.

O zaman bence 100k bütçeye monitör de koy. Bu sistem sana Full HD için çok overkill çünkü. Kaliteli bir monitörün yoksa paran boşa gider.

Kanka siz biliyorsunuz ben cok fazla bilmıyorum aha sistem toplamdım çöp dediniz bilgim bu kadar size bırakıyorum.

O zaman bence 100k bütçeye monitör de koy. Bu sistem sana fullhd için çok overkill çünkü. Kaliteli bir monitörün yoksa paran boşa gider.
Monitörün 360hz falansa iş değişir ama. O zaman direkt al.

1080p monitörün varsa bu kadar fazla bütçe ayırmana gerek yok. Paranı çarçur etme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…