90 bin TL'ye laptop önerisi

Bütçe
90000

Fululutr

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba ben ön lisans programı olan bilgisayar programcılığı okuyorum ve 1.5 yıl sonra yurt dışına bilgisayar sistemleri mühendisliği lisansına tamamlamak için gideceğim. Beni güncel olarak 5-6 yıl götürebilecek. Unreal Engine 5, oyun ve yazılım olarak en doğru hangi laptop olur bu fiyat için sizin fikirlerinizi almak isterim. Şu anda GTX1050 ekran kartı ve işlemcisi i5 8. nesil olan bir laptop kullanıyorum. Bütçem 90.000TL daha fazla çıkamam.

ASUS'un 17inç olması cezbediyor. Almışken büyük ekran kullanmak isterim. Taşımayı sorun etmiyorum.

Acer'in fan sesi beni endişenlendiriyor.

Sizin de önerdiğiniz başka modeller varsa yazabilirsiniz şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Omen limitli. Yazılım için AMD pek tavsiye edilmez. Helios'la Nitro 5'i karıştırmamak lazım fan sesi öyle diğer modellerde ki gibi yoktur.

Bütçe çıkarsa budur (çıkmaz yazmışsınız ama belki zorlanabilir). Çıkmazsa en iyi tercih Helios dur.

Omen limitli. Yazılım için AMD pek tavsiye edilmez. Helios'la Nitro 5'i karıştırmamak lazım fan sesi öyle diğer modellerde ki gibi yoktur.

Bütçe çıkarsa budur (çıkmaz yazmışsınız ama belki zorlanabilir). Çıkmazsa en iyi tercih Helios dur.

Maalesef çıkamam sanırım Acer alacağım gibi miniled olduğunu şimdi gördüm. 16inç olması biraz üzüyor ama olsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı