Dis atabilecek kadar beğenmediyseniz hadi toplayın sistemi hızlıca.90 bin liraya olan sistemler zaten sınırlı. Azıcık bilgisayardan anlıyorsanız zaten hangisinin en iyi olacağını anlarsınız. Chat GPT'ye sorun isterseniz.
90 bin liraya olan sistemler zaten sınırlı. Azıcık bilgisayardan anlıyorsanız zaten hangisinin en iyi olacağını anlarsınız. Chat GPT'ye sorun isterseniz.
Selamlar 4 ay önce R5 7600X ve 4060 Ti bir sistem için konu oluşturmuştum. Biraz daha dişimi sıkıp daha çok birikim yaptım ve 90 bin TL bir sistem arıyorum. Maximum 93 bin TL olursa sevinirim. Görüşlerinizi bekliyorum.
90 bin liraya olan sistemler zaten sınırlı. Azıcık bilgisayardan anlıyorsanız zaten hangisinin en iyi olacağını anlarsınız. Chat GPT'ye sorun isterseniz.
Dis atabilecek kadar beğenmediyseniz hadi toplayın sistemi hızlıca.
Selamlar 4 ay önce R5 7600X ve 4060 Ti bir sistem için konu oluşturmuştum. Biraz daha dişimi sıkıp daha çok birikim yaptım ve 90 bin TL bir sistem arıyorum. Maximum 93 bin TL olursa sevinirim. Görüşlerinizi bekliyorum.
https://www.akakce.com/ram/en-ucuz-...r-6000d564l30s-16g-ddr5-fiyati,838527269.html (2x)![]()
MSI X670E Gaming Plus Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI X670E Gaming Plus Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI X670E Gaming Plus Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart özelliklerini incele, 9.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Samsung 990 PRO MZ-V9P1T0BW PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Samsung 990 PRO MZ-V9P1T0BW PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Samsung 990 PRO MZ-V9P1T0BW PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD özelliklerini incele, 4.029,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
94K. Bütçe çıkmazsa RAM'i bir tane olanı alabilirsiniz diyebilirim.![]()
Thermalright Phantom Spirit 120 SE ARGB TL-C12B-S V2 120mm 7 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Yedi saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120mm fanlar.www.gaming.gen.tr
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.