Merhaba. Bir televizyon almak istiyorum ama kafam karışık. Genel olarak ışık altında izlediğimiz için sanırım QLED alacağım. Bunun dışında 65 ekran üstü olsa güzel olur. Sony ve Samsung bildiğim markalar arasında. Sizce ne almalıyım?
Teşekkürler şimdiden öneriler için.
Genel olarak Samsung'un kendisi dahil karanlıkta izleyecekseniz QLED alın diyor. Sizce farkı olur mu o kadar?90 bin tl bütçeniz varsa OLED almanızı öneririm.
Samsung 65S90C 4K Ultra HD 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı Smart OLED TV Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Samsung 65S90C 4K Ultra HD 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı Smart OLED TV fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Samsung 65S90C 4K Ultra HD 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı Smart OLED TV özelliklerini incele, 64.740,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Ekran boyutu daha yüksek olsun derseniz QLED yönelebilirsiniz tabi ama OLED'in yeri başka.
85 inçSamsung 65 inç QLED Smart TV - QE65Q60DAU
Samsung 65 inç QLED Smart TV QE65Q60DAU modelinin fiyat ve özelliklerini incelemek, Samsung Türkiye'ye özel avantajlarla satın almak için tıklayın.www.samsung.com
Teşekkürler ama bu 2 modelin arasındaki tek fark 4k olması mı? Ek olarak 90 bin bütçem var dedim ama boşa para harcamayı sevmiyorum. Özellikler bana o kadar cezbedici gelmiyor..Samsung 75QN700C 8K Ultra HD 75" 190 Ekran Uydu Alıcılı Smart Neo QLED TV Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Samsung 75QN700C 8K Ultra HD 75" 190 Ekran Uydu Alıcılı Smart Neo QLED TV fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Samsung 75QN700C 8K Ultra HD 75" 190 Ekran Uydu Alıcılı Smart Neo QLED TV özelliklerini incele, 84.479,04 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Genel olarak Samsung'un kendisi dahil karanlıkta izleyecekseniz QLED alın diyor. Sizce farkı olur mu o kadar?
Teşekkürler ama bu 2 modelin arasındaki tek fark 4K olması mı? Ek olarak 90 bin bütçem var dedim ama boşa para harcamayı sevmiyorum. Özellikler bana o kadar cezbedici gelmiyor.
Bir sorun olmaz hocam OLED dediğim gibi kaliteli bir tv alırsanız apayrı bir dünya.Genel olarak Samsung'un kendisi dahil karanlıkta izleyecekseniz QLED alın diyor. Sizce farkı olur mu o kadar?
Teşekkürler ama bu 2 modelin arasındaki tek fark 4k olması mı? Ek olarak 90 bin bütçem var dedim ama boşa para harcamayı sevmiyorum. Özellikler bana o kadar cezbedici gelmiyor..
Merhaba. Bir televizyon almak istiyorum ama kafam karışık. Genel olarak ışık altında izlediğimiz için sanırım QLED alacağım. Bunun dışında 65 ekran üstü olsa güzel olur. Sony ve Samsung bildiğim markalar arasında. Sizce ne almalıyım?
Teşekkürler şimdiden öneriler için.
OLED varken hiçbir panel türüne bakmayın. Ayrıca yeni çıkan QD-OLED en güncel teknoloji oluyor. Samsung OLED öneririm bende.
Bir sorun olmaz hocam OLED dediğim gibi kaliteli bir tv alırsanız apayrı bir dünya.
Teşekkürler , s90d alacağım, 4k 65 inç olması lazım.Evet. Arada fark var. 8K çözünürlü yalnızca TV'den oyun oynarken hissedersiniz. Samsung 4K'si yeterince kaliteli zaten.
Sizce yanına samsung soundbar alınmalı mı yoksa almasak da olur mu? Bunun dışında model öneriniz var mı acaba? Şimdiden teşekkürler deneyimleriniz için.Merhaba S90C kullanıcısı olarak cevaplamak istedim gerçekten Samsung'un yeni teknolojisi ile qd-OLED denilen teknoloji ile mükemmel bir yere gelinmiş TV oyun içinde çok iyi düşünülmüş gerek VRR olması olsun gerek game bar olsun ve Motion Plus olsun ki Motion Plus Forza gibi oyunlarda gerçekten o akışı hissettiriyor tavsiye ederim 1 yıldır kullanıyorum yaklaşık olarak yanında soundbar ile de oyun zevkime ayrı bir tat kattım onu da tavsiye ederim.