Nomotakate Decapat Katılım 10 Mayıs 2023 Mesajlar 63 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2024 #11 Zatoichi dedi: Laptopu düz zemine koyma, altına mümkünse bir şey koy hava alsın, temizleyebiirsen fan kısmını temizle. +macun. :d Genişletmek için tıkla... Düz zeminde değil zaten hocam teşekkürler. Dediğiniz gibi temizlik+macun şart muhtemelen. ÖzdemirBurak dedi: %47 kullanımda o sıcaklığa çıkıyorsa durum vahim. Paraya kıyıp kaliteli bir macun alın bence. Fan temizliği de gerekebilir. Genişletmek için tıkla... Hocam yüksek sıcaklık FPS düşüşüne yol açar mı?
Zatoichi dedi: Laptopu düz zemine koyma, altına mümkünse bir şey koy hava alsın, temizleyebiirsen fan kısmını temizle. +macun. :d Genişletmek için tıkla... Düz zeminde değil zaten hocam teşekkürler. Dediğiniz gibi temizlik+macun şart muhtemelen. ÖzdemirBurak dedi: %47 kullanımda o sıcaklığa çıkıyorsa durum vahim. Paraya kıyıp kaliteli bir macun alın bence. Fan temizliği de gerekebilir. Genişletmek için tıkla... Hocam yüksek sıcaklık FPS düşüşüne yol açar mı?
yavuz5434 Hectopat Katılım 14 Mayıs 2021 Mesajlar 307 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2024 #12 Nomotakate dedi: Hocam işlemcim oyunda 97 derece falan alıyor. Bu aşırı fazla diye biliyorum ama yine de sorayım dedim. 97 derece aşırı sorun çıkartır mı yoksa acil olarak macun değişeyim mi? Eki Görüntüle 2298668 İşlemcim i5-12450H Genişletmek için tıkla... Seninki yine iyiymiş kardeşim benimki 102 dereceydi bi ara
Nomotakate dedi: Hocam işlemcim oyunda 97 derece falan alıyor. Bu aşırı fazla diye biliyorum ama yine de sorayım dedim. 97 derece aşırı sorun çıkartır mı yoksa acil olarak macun değişeyim mi? Eki Görüntüle 2298668 İşlemcim i5-12450H Genişletmek için tıkla... Seninki yine iyiymiş kardeşim benimki 102 dereceydi bi ara
1 176187 Kilopat Katılım 6 Temmuz 2017 Mesajlar 1.746 Çözümler 8 31 Ağustos 2024 #13 Nomotakate dedi: Düz zeminde değil zaten hocam teşekkürler. Dediğiniz gibi temizlik+macun şart muhtemelen. Hocam yüksek sıcaklık FPS düşüşüne yol açar mı? Genişletmek için tıkla... Evet. İşlemci frekansını sınırlar. Bu da fps düşürür.
Nomotakate dedi: Düz zeminde değil zaten hocam teşekkürler. Dediğiniz gibi temizlik+macun şart muhtemelen. Hocam yüksek sıcaklık FPS düşüşüne yol açar mı? Genişletmek için tıkla... Evet. İşlemci frekansını sınırlar. Bu da fps düşürür.
N1cht Hectopat Ekipman Ustası Katılım 4 Ekim 2023 Mesajlar 4.829 Makaleler 3 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2024 #14 Nomotakate dedi: Hocam yüksek sıcaklık FPS düşüşüne yol açar mı? Genişletmek için tıkla... Evet yapar, oyununa drop girebilir. Belli bir sıcaklığın üstüne çıkarsa da bilgisayar kapanır. UV deneyebilirsin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Nomotakate dedi: Hocam yüksek sıcaklık FPS düşüşüne yol açar mı? Genişletmek için tıkla... Evet yapar, oyununa drop girebilir. Belli bir sıcaklığın üstüne çıkarsa da bilgisayar kapanır. UV deneyebilirsin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Nomotakate Decapat Katılım 10 Mayıs 2023 Mesajlar 63 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2024 #15 ÖzdemirBurak dedi: %47 kullanımda o sıcaklığa çıkıyorsa durum vahim. Paraya kıyıp kaliteli bir macun alın bence. Fan temizliği de gerekebilir. Genişletmek için tıkla... Maçta deneyeyim dedim % oranını gördüğüm en fazla oran%60.
ÖzdemirBurak dedi: %47 kullanımda o sıcaklığa çıkıyorsa durum vahim. Paraya kıyıp kaliteli bir macun alın bence. Fan temizliği de gerekebilir. Genişletmek için tıkla... Maçta deneyeyim dedim % oranını gördüğüm en fazla oran%60.