Blackshot oynuyorum ve 20 FPS, ara ara 140 FPS alıyorum. CPU 90 derecenin üstünde geziniyor. Bu işime yarar mı ya da sizin önerileriniz neler? Bütçe: 150 TL.
Laptopunuzun alt havalandırması nasıl? Yani alt ızgara delikleri, yeterince büyük mü? Fotoğraf atabilirseniz iyi olur. Ayrıca @erengore hocamın yardımıyla Undervolt yapabilirsiniz.
Blackshot oynuyorum ve 20 FPS, ara ara 140 FPS alıyorum. CPU 90 derecenin üstünde geziniyor. Bu işime yarar mı ya da sizin önerileriniz neler? Bütçe: 150 TL.
90 Derece bir işlemci için çok yüksek bir değer. İçini temizlemek, termal macun yenilemek gibi şeyleri yapmayı deneyin öncelikle. Bilginiz yoksa bilen birine başında durarak yaptırın. Sonra tekrar deneyin.
Laptopunuzun alt havalandırması nasıl? Yani alt ızgara delikleri, yeterince büyük mü? Fotoğraf atabilirseniz iyi olur. Ayrıca @erengore hocamın yardımıyla Undervolt yapabilirsiniz.
O işlemci maalesef UV desteklemiyor.
Offset Voltage üzerinden değil yani en azından. Daha farklı bir biçimde olabilir ama. O da biraz riskli geliyor bana.