90 derecelik direksiyon 900 derece yapılabilir mi?

grant

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Rx 550 4GB | i3 10100f | 8GB DDR4 3200Mhz ram | MSI H510M-A PRO
Meslek
Vatandaş
Elimde direksiyon seti yok ve almak istiyorum ancak bütçem çok düşük Max 600 bu fiyata 90 derece dönen bir direksiyon seti ikinci elinden alsam, YouTube'dan izlediğim çevirme videoları ile halledebilir miyim? Kolay gibi duruyor başarabilir miyim? Cihaza zarar verir miyim? Olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Cihaza zarar verirsin ama bunu temiz şekilde yaparsan hala (a' nın şapkası yok damn it!) çalışmaya devam eder. Microsoft' un 900 derece değil sanırım 140 derecelik bir direksiyonu gvar ama direksiyonda FFB (force feedback) var ve bu şahsen bence 900 derece veya daha fazla olmasından daha önemli, o direksiyonu 900 dereceye çevirebilirsin ve hala (a' da hala (vay###) şapka yok) ffb çalışmaya devam eder, zaten bu operasyonu yaptıktan sonra her oyunda direksiyonu özel olarak ayarlaman gerekeceğini ve hassas bir performans alamayacağını biliyorsun.

Haklısın galiba ancak denemek istemiştim hala(a' nın şapkası yok damn it!) çözüm arıyorum nasıl daha iyi olur diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…