90 FPS alınan oyunlarda 144 Hz monitör kullanılırsa sorun yaşanır mı?

heatcliff50

Centipat
Daha fazla  
RDR2 oyununda 90 FPS alıyorum. Monitörüm ise ASUS'un 144 Hz FreeSync modeli. Monitörün güncel ayarı şu an 144 Hz de ve ben oyunu 90 FPS de oynar isem yırtılma gibi sorunlar yaşar mıyım? Monitör ayarlarından 85 90 Hz'ye düşürerek oynamak daha mı mantıklı? FreeSync özelliği var fakat işlemcim Intel olduğu için bu özellik aktif olmuyor diye biliyorum. Ekran kartım ise 4060 Ti.

Yaşamazsın.

DisplayPort kullanıyorsan sıkıntı olmaz.

Şimdi anladığım kadarıyla monitörde var oyun da var. Yani kendiniz neden deneyip görmüyorsunuz? Ben neden sorduğunuz anlamadım.

Şimdi anladığım kadarıyla monitörde var oyun da var. Yani kendiniz neden deneyip görmüyorsunuz? Ben neden sorduğunuz anlamadım.
zaten denedim ama bu yırtılma olayının ne olduğunu tam olarak bilmiyorum. O yüzden yaşayan ya da anlayan birisi var ise sormak istedim neden denemeyeyim ?

FPS'in sabit kalmayacağından kasma hissiyatı yaşarsın. En iyisi FPS'i 90'a sabitlemen olur.
Fps i nasıl sabitlerim Hz olmasın o hocam ?

zaten denedim ama bu yırtılma olayının ne olduğunu tam olarak bilmiyorum. O yüzden yaşayan ya da anlayan birisi var ise sormak istedim neden denemeyeyim ?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…