K Kovaa151 Decapat Katılım 10 Ekim 2023 Mesajlar 300 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 08:47 #1 Daha once de almistim ama Epic'ten almistim. Epic'ten ne zaman oyun oynasam oyun buglu oluyor, laptop daha cok istikrarsiz sekilde ısınıyor. Steam'deki oyunlarda bu sorun yok. Epic neden Steam'e gore daha ucuz? Nedeni bu olabilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: Bugün 10:25
Daha once de almistim ama Epic'ten almistim. Epic'ten ne zaman oyun oynasam oyun buglu oluyor, laptop daha cok istikrarsiz sekilde ısınıyor. Steam'deki oyunlarda bu sorun yok. Epic neden Steam'e gore daha ucuz? Nedeni bu olabilir mi?
Babaci Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 2.346 Makaleler 1 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 10:29 #2 Epic ile alakalı olduğunu sanmıyorum. Başlıktaki soruya cevap vermek gerekirse bana göre dünyanın en iyi oyunu. Bu fiyatlara bedava.
Epic ile alakalı olduğunu sanmıyorum. Başlıktaki soruya cevap vermek gerekirse bana göre dünyanın en iyi oyunu. Bu fiyatlara bedava.
Arkserhat Hectopat Katılım 8 Ocak 2023 Mesajlar 2.017 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 10:39 #3 Yayıncının fiyat politikası. İstediği yere istediği fiyatı yazabilir.