90 Tl kablolu mouse önerisi

Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar ben mouse arıyorum. Bloody V3 alacaktım ancak @Recep Baltaş ''A4 Tech'' firmasının malzeme kalitesi olarak kötü olduğunu söylemişti. G300 almak istemiyorum çünkü çok fazla tuşu var ve çok küçük.
Avuç içi tutuşu için uygun kablolu mouse istiyorum.

A4 Tech'in ''Yazılım'' bakımından kalitesiz olduğunu biliyorum ben. A4 Tech Klavye - Mouse seti kullanıyorum. 4,5 yıl olmasına rağmen deformasyon sıfıra yakın. Şahsen ben beğeniyorum malzeme kalitesini. Bunun dışında bu fiyat aralığında alabileceğiniz 2-3 model var. Bunları istemediğinize göre de bütçe arttırmanız gerekiyor gibi duruyor.

Abim kullanıyor. Büyük avuç içine oturan yapısı var. DPI istediğin gibi ayarlaya biliyorsun artırma eksiltme tuşu ve ana DPI dönüş tuşu mevcut ileri alma ve geri alma tuşları da rahat kullanılır bir biçimde tasarlanmış. Yazılımda istediğin oyuna göre ayarları kaydedip kullanabiliyorsun. Benim gördüğüm tek eksi yanı kablosunda örgü ipi yok ama çok sağlam. Üzerinde ışıklandırması yok.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
örnek bir inceleme videosu.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı