Tek gerekli şey tuşlarını silinmemesi. DC'den çok sohbet ediyorum ara ara oyun giriyorum ona göre bir klavye lazım. Q olması lazım ve solda ki Shift tuşu bazen küçük olabiliyor bazı klavyeler de. O kısım büyük olursa daha iyi olur. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Tek gerekli şey tuşlarını silinmemesi. DC'den çok sohbet ediyorum ara ara oyun giriyorum ona göre bir klavye lazım. Q olması lazım ve solda ki Shift tuşu bazen küçük olabiliyor bazı klavyeler de. O kısım büyük olursa daha iyi olur. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
İstediklerinizi karşılar mı dikkat etmedim ama ben 75 TL'ye Polygold pg 959 almıştım fiyat performans ürünü güzel bir ürün (değerlendirme yapmakta çok iyi değilim kusura bakmayın)
Preo My Game MG51 Rainbow Q Klavye modelleri en ucuz fiyat seçenekleriyle Cimri.com'da! Preo My Game MG51 Rainbow Q Klavye modellerinin ürün ve yorumlarını karşılaştır, en uygun fiyatını kaçırma.
Preo My Game MG51 Rainbow Q Klavye modelleri en ucuz fiyat seçenekleriyle Cimri.com'da! Preo My Game MG51 Rainbow Q Klavye modellerinin ürün ve yorumlarını karşılaştır, en uygun fiyatını kaçırma.
En ucuz A4 Tech KM-720 Q USB Kablolu Klavye fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! A4 Tech KM-720 Q USB Kablolu Klavye özelliklerini incele, 374,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
MF Product Strike 0560 Işıklı Kablolu Oyuncu Klavyesi arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.