Arkadaşlar daha önce bir konu açmıştım. Ve o konuda g102 almaya karar vermiştim ama steam yaz indirimleri olduğu için oyun alacağım. Bu yüzden mouseyi daha uygun bir şey almaya karar verdim.
Şu anlık en fazla 90 TL verebilirim belki zorlasam 100 TL verebilirim. Eğer sizin başka önerileriniz var ise lütfen belirtin. Bu arada G300s istemiyorum elim baya bir büyük daha önce deneme fırsatım olmuştu elime küçük geliyor bu yüzden lütfen G300s önermeyin.
Ama yine de siz boyutlarına bakın derim. Mediamarkt'a giderseniz orada tehşir ürünlerinden deneyebilirsiniz. Her mouse resimde görüldüğü gibi olmuyor maalesef ki.
Şimdi arkadaşlar yanıtlar için çok teşekkürler yalnız ben karar vermede çok zorlanıyorum. Sizce en çok önerdiğiniz ve eskimeden 1-2 sen kullanabileceğim bir mouse istiyorum. Bu arada CS GO ve pubg oynuyorum. Hani iyi aim almamı sağlayacak bir şey olursa çok güzel olur. Şimdiden teşekkürler.
Hocam yalnız hepsi stokta yok sadece vatanda var oda benim bütçemi biraz aşıyor maalesef alamayacağım. Sizce bloody v5 nasıldır onu da araştırıyorum bütçeme de gayet uygun. Teşekkürler