90 TL Mouse Önerisi

Pardon biraz sert girmişim. Stok durumuna bakmadım. Sadece HB'da stokta olmayınca fiyat yazmıyor. Alışkanlık. Ben teşekkür ederim.
Sorun değil. Peki sizin bloody v5 hakkında bir bilginiz var mıdır acaba. Varsa sizce alınır mı. Bana tasarımı hoş geldi. Fiyatı ise benim bütçeme de uygun. Pek inceleme bulamadım ama kafama yattı gibi. Yine de biraz daha araştırsam iyi olur.

Recep Baltaş A4Tech önermiyordu. 4 sene önceki bir konuda. Fikri değişmiş de olabilir. Belki artık kaliteli malzeme kullanıyorlardır ama Steelseries'in bir kaç ürününe bak.
Steelseries Rival 100 Proton Sarı Gamer Mouse Oyuncuların Güvenilir Marketi GameEkstra.com 'da
Edit: Bir kaç konuda da V40, G102, G300s ve Rival 100 öneriyorlar.
Daha önce de söylediğim gibi bütçem 90 TL yi geçmeyecek. Ben daha öncesinde g102 almaya karar vermiştim fakat bir aksaklık yüzünden vazgeçtim.

Arkadaşlar bütçem 90 TL dedim ancak sanırım biraz daha para biriktirip g102 alacağım. Bu arada g300s deneme imkanım oldu daha önceden elime çok küçük geldi. Teşekkürler

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı