Çok kararsız kaldım. Oyunun grafikleri ve mekanikleri hoşuma gitti ama incelemelerinde biri 9 saat sürüyor demiş. Eğer 9 saat sürüyorsa 90 TL çok pahalı geldi. Aynı fiyata başka bir oyun alsam daha mı iyi olur?
Saatlik 10TL çok değil bu devirde 10TL'ye ne alabiliyorsun ki?
Öyle hocam da saatlik 10 TL de fazla diğer oyunlara göre. 10 TL'ye aldığım oyun 15 saat oynatıyor.
Steam dolara geçtiğinde daha fazla ödemiş olacaksın oyun hoşuna gittiyse al derim. Şu an oynuyorum pişman olmadım aldığıma. Eğer hikayeli oyunun saatine göre para vermeyi düşünüyorsan rekabetçi oyunlara yönel derim. Sonuç olarak bahsettiğimiz oyun yüksek bütçeli bir yapım değil fiyatına göre ortalama saat sunuyor ayrıca oyunun DLC'leride mevcut.
Aldın mı?Hocam dediğiniz doğru muhtemelen alacağım zaten fakat yeni hikayeli oyun oynayan bir insan değilim. Senelerdir oynuyorum birçok oyun aldım saatine göre düşünmek de mantıklı bence. 200 TL'ye aldığım God of War 30 saat oynanış imkanı veriyor 100 TL'ye aldığım oyununda 15 saat vermesi kafi.
Aldın mı?
İyi yapmışsın, oyun acayip zam yiyecek.Aldım hocam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.