900.000 TL araba önerisi

Haliscan16

Centipat
Daha fazla  
Aklımda 3 araba var 1.4 Egea cross 1.0 Clio ve Dacia jooger. Hangisi daha mantıklı? Boyasiz ve değişensiz olması lazım düşük km de.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam aklınızda cross tarzı araçlar mı var ? Yok ise Toyota Corolla bakabilirsiniz 2015 ve üzeri çok güzel araç ben beğeniyorum.

Aklımda 3 araba var 1.4 Egea cross 1.0 Clio ve Dacia jooger. Hangisi daha mantıklı? Boyasiz ve değişensiz olması lazım düşük km de.
3 araba arasında egea cross bana daha mantıklı geldi. Aldıktan sonra hemen satma isteğiniz yoksa, uzun süre binecekseniz küçük hacimli motor ben tavsiye etmem. Yağ eksiltme konusunu saymazsak ki her 1.4 fire motorda yok bu olay, 1.0 TCe'ye göre daha sorunsuz, uzun ömürlü bir motor. Devrini iyi ayarlarsanız, atmosferik arabayı kullanmayı biliyorsanız motor da sizi çok sıkıntıya sokmaz. İç hacim olarak da yeterlidir. Egea cross'un tipi de diğer sorduğunuz araçlara göre daha yakışıklı bence.

3 araba arasında Egea cross bana daha mantıklı geldi. Aldıktan sonra hemen satma isteğiniz yoksa, uzun süre binecekseniz küçük hacimli motor ben tavsiye etmem. Yağ eksiltme konusunu saymazsak ki her 1.4 fire motorda yok bu olay, 1.0 TCe'ye göre daha sorunsuz, uzun ömürlü bir motor. Devrini iyi ayarlarsanız, atmosferik arabayı kullanmayı biliyorsanız motor da sizi çok sıkıntıya sokmaz. İç hacim olarak da yeterlidir. Egea Cross'un tipi de diğer sorduğunuz araçlara göre daha yakışıklı bence.

Ya da Fiat Egea 1.6 nasıl acaba?

Ya da Fiat Egea 1.6 nasıl acaba?
Kendi aracımda da 1.6 multijet motoru kullanmaktayım. Motor konusunda memnun kalırsınız. Fakat 900.000 tl'ye alabileceğiniz 1.6 multijet egea'nın, 1.4 fire egea cross'a göre kmsi daha yüksektir. Düşük kmli ve yeni model isterseniz 1.4 egea cross mantıklı bir seçenek bence. Fakat 1.6 multijet seçeneğinde bakacağınız egea 100 bin kmyi geçmiş olacaktır. 1.6 mjet egea'nın performansı iyidir, yokuşu bol yerde yaşıyorsanız sizi rahat rahat her yere taşır. 1.4 fire motorun yakıtı fazladır. Verdiği performansa göre çok yakar. Bu seçenekleri de değerlendirmelisiniz. (Boyasız ve değişensiz diye belirttiğiniz için iki aracı da aynı şekilde değerlendirdim.)

Egea 1.6 HB e-torq kullanıyorum. Hatta onu tavsiye etmeye girmiştim. Memnunum tavsiye ederim. Yakar ama bilginiz olsun. Az yaksın diyorsanız 1.6 HB dizel bakabilirsiniz. O fiyata bulursanız cross da alabilirsiniz.

İyi tavsiye. Atmosferik ve Aisin üretimi tork konvertörlü tam otomatik Japon şanzıman kombinasyonu. Sana Egea tavsiye ettiğimi hatırlıyorum, almana sevindim. Hayırlı olsun.

Sayın konu sahibi, Egea abartıldığı kadar kötü bir araba değil. Genelde atmosferik motorları kullanım stiline göre kullanmayanlar pek memnun kalmıyor. Arkadaşımda var ve yağ yakmıyor, kendisinin sadece bakımdan bakıma yağ ile işi oluyor.

O yüzden 1.4 Egea alabilirsin. Bu arada, Clio 1.0 turbo motor mu? Anlayabilmemiz için o kısmı biraz açman gerekiyor.

İyi tavsiye. Atmosferik ve aisin üretimi tork konvertörlü tam otomatik Japon şanzıman kombinasyonu. Sana Egea tavsiye ettiğimi hatırlıyorum, almana sevindim. Hayırlı olsun.

Sayın konu sahibi, Egea abartıldığı kadar kötü bir araba değil. Genelde atmosferik motorları kullanım stiline göre kullanmayanlar pek memnun kalmıyor. Arkadaşımda var ve yağ yakmıyor, kendisinin sadece bakımdan bakıma yağ ile işi oluyor.

O yüzden 1.4 Egea alabilirsin. Bu arada, Clio 1.0 Turbo motor mu? Anlayabilmemiz için o kısmı biraz açman gerekiyor.

Evet Turbo'lu 1.0 TCe motor 1.4 Egea'yı crossu herkes kötülüyor ondan dolayı çok kararsızım 52 binde hatasız boyasız turuncu renkte buldum urban kasa sizce mantıklı mı yoksa kredi çekip 1.6 usrban Egea mı alayım?

Evet Turbo'lu 1.0 TCe motor 1.4 Egea'yı crossu herkes kötülüyor ondan dolayı çok kararsızım 52 binde hatasız boyasız turuncu renkte buldum urban kasa sizce mantıklı mı yoksa kredi çekip 1.6 usrban Egea mı alayım?

1.0 TCe motor da olabilir, Clio çeyrek altın gibi araçtır. Egea için kötülenecek bir şey yok hocam, sonuçta atmosferik ve küçük hacimli bir motor. Basit, kolay ve yürütmesi yüksek bütçeler istemeyen bir model. Tüp konusunda da uyumlu, parçası ucuz, ikinci eli hızlı. Adamlar turbo motor gibi kullanarak arabadan çok yüksek performans bekliyorlar.

Egea 1.0 turbo benzinli de bu arada fena değildir, onlara da bakabilirsin. Eğer 1.6 dizel alabiliyorsan daha da iyi olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı