900-1000 TL mouse önerisi

LEVRUSHA

Picopat
Daha fazla  
Bu bütçede en iyi olarak SS Prime Plus önerildi fakat onun da kronik sorunları var diye duydum.
Bu bir teknolojik ürün olduğundan her türlü sorun yaşayanın olacağını düşünüyorum. Biraz şansıma bırakıp alsam pişman olur muyum? Bütçeyi aşma imkanım yok. Önerilerinizle doğru bir seçim yapmak istiyorum.

Bu bütçede en iyi olarak SS Prime Plus önerildi fakat onun da kronik sorunları var diye duydum.
Bu bir teknolojik ürün olduğundan her türlü sorun yaşayanın olacağını düşünüyorum. Biraz şansıma bırakıp alsam pişman olur muyum? Bütçeyi aşma imkanım yok. Önerilerinizle doğru bir seçim yapmak istiyorum.
Dostum buna bak bence
https://www.akakce.com/mouse/en-ucu...ik-kablolu-oyuncu-mouse-fiyati,643864689.html

Bütçemi aşıyor hocam bunu da inceledim

Bende düz Prime taraftarıydım forumlardan okuduğum kadarıyla fakat onunda fiyatı biraz yüksek kaçıyor benim için

Bütçemi aşıyor hocam bunu da inceledim

Bende düz Prime taraftarıydım forumlardan okuduğum kadarıyla fakat onunda fiyatı biraz yüksek kaçıyor benim için

Kronik çift tıklama ve scroll sorunlu ben de var 😃 çok şükür çıkmadı şu anlık ama bende çıkmadı diye başka birinde çıkmayacak değil

Fosil bir mouse @glikojen hocamın önerdikleri daha iyi palm tutuyorsanız SS claw tutuyorsanız R1 SE +

Dediğim gibi hocam bütçe biraz kısıtlı
Alacağım mouse başlangıç seviyesi bir mouse ta olabilir şu an bilgisayarı yavaş yavaş topladığım için bir mouse a o kadar fazla vermek istemiyorum açıkçası paramı çöpe atmayayım yeterli benim icin

Pek yüksek değil aslında, 950 civarıydı. Bu bütçede pek alternatif yok maalesef.
Plus 950 civarı hocam

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı