Hocam M800 pro yerine Ultra alsanız daha iyi olur.Arkadaşlar 1600'liraya kadar zorladım daha üstünü alamam. Mümkünse delikli hava alması için kablolu tercihim ama olmasa da olur ve palm grip tarzı tutuşum var.
Önerilen farelar:
VX-R1
Attack SHARK-X3VXE R1 Wireless Mouse
Önemli: VXE R1 Wireless Mouse ürününün Pro - Pro Max modelleri, VGN Dragonfly 4K Hz USB Reciever Dongle ürünü ile uyumluluk göstermektedir. Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha...wraithesports.com
DELUX-M800 Pro.
SteelSeries Aerox 3Delux M800 Pro - Kablosuz-Ultra Hafif Gaming Mouse-PAW3395-Beyaz ( EXTRA PAKET )
2 Yıl Türkiye Resmi Distribütörü ConnectGame Garantili Delux M800 Pro - Kablosuz-Ultra Hafif Gaming Mouse-PAW3395-Beyaz Teknik Özellikler >Yüksek Performanslı PAW3395 Optik Sensör.>Hassas Amaç, Doğru Takip.>Yüksek Çözünürlüklü 26000DPI İzleme.>Ultra hafif tasarım.>Üç Modlu Bağlantı.>6 Düğmeli Proshop.connectgame.com.tr
Bu son fareu pek öneren yok ama fikrinizi merak ediyorum aradığım tarz bu.SteelSeries Aerox 3 Onyx RGB Kablolu Gaming Mouse | ITOPYA
SteelSeries Aerox 3 Onyx RGB Kablolu Gaming Mouse En iyi fiyat seçenekleri ile SSM62611 ITOPYA'dawww.itopya.com
Siz yine önerebileceğiniz daha ucuz yine iş yapan bir fare biliyorsanız söylerseniz çok sevinirim.
Şu an kullandığım fare.
Razer Deathadder Essential 6400 DPI Kablolu Siyah Gaming Mouse | ITOPYA
Razer Deathadder Essential 6400 DPI Kablolu Siyah Gaming Mouse En iyi fiyat seçenekleri ile RZ01-03850100-R3M1 ITOPYA'dawww.itopya.com
Biraz daha zorlayıp m800 ultra tercih edin.Arkadaşlar 1600'liraya kadar zorladım daha üstünü alamam. Mümkünse delikli hava alması için kablolu tercihim ama olmasa da olur ve palm grip tarzı tutuşum var.
Önerilen farelar:
VX-R1
Attack SHARK-X3VXE R1 Wireless Mouse
Önemli: VXE R1 Wireless Mouse ürününün Pro - Pro Max modelleri, VGN Dragonfly 4K Hz USB Reciever Dongle ürünü ile uyumluluk göstermektedir. Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha...wraithesports.com
DELUX-M800 Pro.
SteelSeries Aerox 3Delux M800 Pro - Kablosuz-Ultra Hafif Gaming Mouse-PAW3395-Beyaz ( EXTRA PAKET )
2 Yıl Türkiye Resmi Distribütörü ConnectGame Garantili Delux M800 Pro - Kablosuz-Ultra Hafif Gaming Mouse-PAW3395-Beyaz Teknik Özellikler >Yüksek Performanslı PAW3395 Optik Sensör.>Hassas Amaç, Doğru Takip.>Yüksek Çözünürlüklü 26000DPI İzleme.>Ultra hafif tasarım.>Üç Modlu Bağlantı.>6 Düğmeli Proshop.connectgame.com.tr
Bu son fareu pek öneren yok ama fikrinizi merak ediyorum aradığım tarz bu.SteelSeries Aerox 3 Onyx RGB Kablolu Gaming Mouse | ITOPYA
SteelSeries Aerox 3 Onyx RGB Kablolu Gaming Mouse En iyi fiyat seçenekleri ile SSM62611 ITOPYA'dawww.itopya.com
Siz yine önerebileceğiniz daha ucuz yine iş yapan bir fare biliyorsanız söylerseniz çok sevinirim.
Şu an kullandığım fare.
Razer Deathadder Essential 6400 DPI Kablolu Siyah Gaming Mouse | ITOPYA
Razer Deathadder Essential 6400 DPI Kablolu Siyah Gaming Mouse En iyi fiyat seçenekleri ile RZ01-03850100-R3M1 ITOPYA'dawww.itopya.com
M800Ultra 2000 civari degil mi? Onun yerine G3A alsa cok daha mantikli olmaz mi? Kampanya mi bitti?Biraz daha zorlayıp m800 ultra tercih edin.
niye beğenmediğinizi anlamadım ben kullanıyorum ve fiyatına göre çok iyi ?Bende bütçeyi gördüğüm an VXE R1 önerecektim çok iyi mouse tavsiye ederim
Niye beğenmediğinizi anlamadım ben kullanıyorum ve fiyatına göre çok iyi?
M800ULTRa 2000 civari degil mi? Onun yerine G3A alsa cok daha mantikli olmaz mi? Kampanya mi bitti?
Niye beğenmediğinizi anlamadım ben kullanıyorum ve fiyatına göre çok iyi?
Delux M800 de çok iyi.
Ben de palmgripciyim bu mouse dan aşırı memnunum tahmini olarak 10 seneden fazladır g502 kullanıyorum.Logitech G502 Hero Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Logitech G502 Hero Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Logitech G502 Hero Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 1.679,40 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com