900 bin TL'ye kadar araç önerisi

ArdaOzdmr

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Müzik Öğretmeni
Merhaba, 900 bin TL'ye kadar C segment ve üzeri bir otomatik araç almak istiyorum. Sizce ne almalıyım?

Birkaç beğendiğim model.
Honda Civic FB7 1.6i VTEC 2013-14 benzin&lpg
Opel Insignia 1.6 CDTI 2015.
Opel astra k 1.4t veya 1.6 CDTI 2016.
Seat leon 1.6 TDI style 2016-2017

Araç önerilerinize açığım cevaplarınızı bekliyorum. Teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dizel işi bozar. Kesinlike 1.3 TCe müthiş olur ama Joy anca bulunur sanırım artık bu fiyatlara.

Bizim de eldeki 2014 1.3 Corolla'dan cikip Megane alma istegimiz var ben de bu fiyatlarda bakiyorum ama dediginiz gibi Joy paket geneli yine de temiz ve sevdigim bir araba. Tesla ekran takan vs. oluyor o yine bir nebze kapatiyor.

Bizim de eldeki 2014 1.3 Corolla'dan cikip Megane alma istegimiz var ben de bu fiyatlarda bakiyorum ama dediginiz gibi Joy paket geneli yine de temiz ve sevdigim bir araba. Tesla ekran takan vs. oluyor o yine bir nebze kapatiyor.
Yok hocam orijinal tesla ekran başka araca takılmıyor. Kalanların hepsi android saçma sapan ses kartı olan ürünler. Arabanın kesinlikle müzik keyfinin içine ediyor. Ayrıca görüntü kalitesi rezalet. Asla önermiyorum öyle bir şeyi. Ya orijinal rlink ile gelen ekran ya da hiç orijinali bozmadan olduğu gibi analog radyo ile devam...

Astra veya Leon gibi duruyor.
Seat sevdamdan dolayı leon diyorum.(bir de kırmızıysa fena.)

Kullanım amacınız nedir? Çok uzun yol yapmayacaksanız sıfır Clio öneririm. Başınız ağırmaz en azından. B segment fakat feleğin çemberinden geçmiş 100 bin kilometrelere dayanmış araç almaktan iyidir.
Screenshot_130.png

Merhaba, 900 bin TL'ye kadar C segment ve üzeri bir otomatik araç almak istiyorum. Sizce ne almalıyım?

Birkaç beğendiğim model.
Honda Civic FB7 1.6i VTEC 2013-14 benzin&lpg
Opel Insignia 1.6 CDTI 2015.
Opel astra k 1.4t veya 1.6 CDTI 2016.
Seat leon 1.6 TDI style 2016-2017

Araç önerilerinize açığım cevaplarınızı bekliyorum. Teşekkür ederim.
bence bakılabilir

bu da bakılabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı