900 bin TL'ye kadar araç önerisi

Uygun değil mi hocam? 🤔 Çünkü daha üst paket almaya kalksanız aradaki fiyat farkı 12-13 bin lirayı aşar.
Evet ama basit bir şey değil. Bu arada 12-13K'dan fazla diye biliyorum ben. 20K civarı olabilir (tabii Renault servisi olmak kaydıyla). Direkt sıfır alınırken taktırıyor bazıları, bizim araba da öyle. Öyle bir şey bulunursa gayet iyi.

Evet ama basit bir şey değil. Bu arada 12-13K'dan fazla diye biliyorum ben. 20K civarı olabilir (tabii Renault servisi olmak kaydıyla). Direkt sıfır alınırken taktırıyor bazıları, bizim araba da öyle. Öyle bir şey bulunursa gayet iyi.

Biz de yakında öyle bir şey taktırmayı düşünüyoruz. Bizimki 6000 liraya 4 GB RAM 64 GB depolama ile geliyor ve içinde kutunun içinde geri görüş kamerası da var.

Hocam onu alacağıma gider biraz daha eski Golf alırım.

Leon'un 2017'leri de 2014'lerle aynı tasarıma sahip o yüzden. Sadece biraz makyaj var.
O yüzden 2014'den kalma bir araba gibi diyorum. Biz tasarımı yüzünden almaktan vazgeçmiştik. Tasarımı kötü falan demedim bu arada. Az önce bir arkadaş tasarımını beğenmemişim gibi lafımı çarpıttı. Ona ithafen söylüyorum.
Boşun boşu bir Polo almanın bir mantığı yok.

Megane, Focus, Corolla kadar rahat değil. Boyu uzunsa sorun yaşar.

2019-2020 kasadan bahsediyorum. 2014 Focus'un veya 2014 Leon'un konuyla alakası yok.
Elbette o kadar rahat, geniş olmayacak. Biri hatchback biri sedan. Hatta Focus’la yakın bile olabilir :D. Malum Focus’un ön torpido kocaman.

Bahsi geçen tüm araçlara bindim. Leon sportif, aileye uygun değil. Megane tam aile arabası. Corolla pek benlik değildi ama güzel araç. Focus’a gelecek olursak, benim için leşti. Sırf piyasası var diye alıp satılana kadar köşeye attığım bir araç oldu. Tek iyi olayı yol tutuşu. Binmem, bindirmem.

Merhaba, 900 bin TL'ye kadar C segment ve üzeri bir otomatik araç almak istiyorum. Sizce ne almalıyım?

Birkaç beğendiğim model.
Honda Civic FB7 1.6i VTEC 2013-14 benzin&lpg
Opel Insignia 1.6 CDTI 2015.
Opel astra k 1.4t veya 1.6 CDTI 2016.
Seat leon 1.6 TDI style 2016-2017

Araç önerilerinize açığım cevaplarınızı bekliyorum. Teşekkür ederim.
W204 Makyajli kasa.

Yok hocam orijinal tesla ekran başka araca takılmıyor. Kalanların hepsi android saçma sapan ses kartı olan ürünler. Arabanın kesinlikle müzik keyfinin içine ediyor. Ayrıca görüntü kalitesi rezalet. Asla önermiyorum öyle bir şeyi. Ya orijinal rlink ile gelen ekran ya da hiç orijinali bozmadan olduğu gibi analog radyo ile devam...
Hocam orijinal Tesla ekran takılıyor diye biliyorum. Instagram’da procarcamera hesabından görmüştüm.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı