900 derece direksiyon seti önerisi

osomanTR

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
INTEL CORE I5 12400F & ASUS TUF GAMING B660M-E D4 & ASUS TUF GAMING 3070 TI V2 OC EDITION & KINGSTON FURY BEAST 16GB 3200 MHZ CL 16 DUAL KIT & CORSAIR MP600 4700 MB / 1950 MB 1 TB PCIE 4.0 M.2 SSD & COOLER MASTER MASTERBOX TD500 MESH ARGB 650W 80+ BRONZE
PC platformunda kullanmak üzere alacağım, 900° dönüş açısına sahip direksiyonu olan bir set arıyorum.

Piyasada farklı farklı, çeşit çeşit markalar var. Hangi marka tercih edilmeli, hangilerinden kaçınılmalı? Ürünlerin malzeme kalitesi, kullanım ömrü, rahatlığı, hissiyatı ve başta da söylediğim gibi 900° dönebilen bir direksiyona sahip olması; göz önünde bulundurduğum faktörler.

Biliyorum, bu fiyatlara kaliteli bir direksiyon seti bulmak zor fakat bütçem 5000 TL civarı. Elbette bazı kriterlerden fedakarlık edilmesi gerekilecek. Kullanıp memnun kaldığınız, bilip de önerdiğiniz setleri heyecanla bekliyorum.

İyi sosyaller...

Rampage V-902 alabilirsiniz. Yada 2. el g29...

2. el 2.200-2.500 TL arasına Logitech Driving Force GT alabilirsin Rampage rush gibi fason mallardan çok daha iyi ve çok daha ucuz. Eğer bulabilirsen 2. el G29 olabilir ama biraz zor yani o paraya alabileceğin en iyi direksiyon seti G27 olur tabii G29 bulmazsan.

İncelemelerini izlemiştim. Beğenmişlerdi.

Hocam o sette Force feedback için motor kullanmıyorlar Logitech vb markalar motor kullanıyor Rampage rush gibi markalar yay koyuyor ne kadar kalitesiz olduğunu siz düşünün.

Varsa temiz bir G29 ikinci elini deneyebilirsiniz. Birkaç ay kullandım gayet güzeldi.

Rampage V-902 alabilirsiniz. Ya da 2. el g29..

2. el 2.200-2.500 TL arasına Logitech Driving Force GT alabilirsin Rampage rush gibi fason mallardan çok daha iyi ve çok daha ucuz. Eğer bulabilirsen 2. el G29 olabilir ama biraz zor yani o paraya alabileceğin en iyi direksiyon seti G27 olur tabii G29 bulmazsan.

Hocam o sette Force feedback için motor kullanmıyorlar Logitech vb markalar motor kullanıyor Rampage rush gibi markalar yay koyuyor ne kadar kalitesiz olduğunu siz düşünün.

Hayatımda hiç ikinci el bir teknoloji ürünü almadım, tercih de etmedim malum sebeplerden ötürü. Direksiyonlarda bu durum nasıl, alırsam yarı yolda bırakmazlar değil mi?

Bir de hangi siteler güvenilir bu ikinci el pazarında? O sarı site pazarın lideri ama oradan alınması doğru mudur?

Hayatımda hiç ikinci el bir teknoloji ürünü almadım, tercih de etmedim malum sebeplerden ötürü. Direksiyonlarda bu durum nasıl, alırsam yarı yolda bırakmazlar değil mi?

Bir de hangi siteler güvenilir bu ikinci el pazarında? O sarı site pazarın lideri ama oradan alınması doğru mudur?
Hocam o biraz karşıdaki insanın vicdanına, fiyatın absürt olup olmamasına falan da bağlı. Ben sattım kendiminkini sıfır gibiydi.

Param Güvende ile alırsan test ediyorsun para o zaman adama geçiyor. Öyle almanı tavsiye ederim ben hep öyle alıyorum bir sorunla karşılaşırsam iade edebiliyorum direkt kolayca.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı