B babaprogamer Picopat Katılım 6 Mayıs 2024 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2024 #11 bdxmrz dedi: Kardeş o fareyi ben önerdim ya zaten sana. Elin çok küçükse Razer Cobra'ya bak. Genişletmek için tıkla... Pardon konu değiştiği için fark edemedim. bdxmrz dedi: Razer Cobra al SS Prime büyük bir mouse. Genişletmek için tıkla... M171'den büyüktür değil mi?
bdxmrz dedi: Kardeş o fareyi ben önerdim ya zaten sana. Elin çok küçükse Razer Cobra'ya bak. Genişletmek için tıkla... Pardon konu değiştiği için fark edemedim. bdxmrz dedi: Razer Cobra al SS Prime büyük bir mouse. Genişletmek için tıkla... M171'den büyüktür değil mi?
bdxmrz Kilopat Katılım 19 Ağustos 2022 Mesajlar 8.296 Çözümler 30 Yer Çekmeköy Daha fazla Sistem Özellikleri 1660 ti sollayan 1660s var baska bisey yok Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2024 #12 babaprogamer dedi: Pardon konu değiştiği için fark edemedim. M171'den büyüktür değil mi? Genişletmek için tıkla... Sarı olan M171 Yeşil olan Cobra
babaprogamer dedi: Pardon konu değiştiği için fark edemedim. M171'den büyüktür değil mi? Genişletmek için tıkla... Sarı olan M171 Yeşil olan Cobra
B babaprogamer Picopat Katılım 6 Mayıs 2024 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2024 #13 Uzunluk benim için pek önemli değil aslında genişlik olarak pek farklı sayılmaz.
bdxmrz Kilopat Katılım 19 Ağustos 2022 Mesajlar 8.296 Çözümler 30 Yer Çekmeköy Daha fazla Sistem Özellikleri 1660 ti sollayan 1660s var baska bisey yok Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2024 #14 babaprogamer dedi: Uzunluk benim için pek önemli değil aslında genişlik olarak pek farklı sayılmaz. Genişletmek için tıkla... Sana göre bir mouse yok o zaman ne yapalım? SS Prime var oda sana göre çok büyük.
babaprogamer dedi: Uzunluk benim için pek önemli değil aslında genişlik olarak pek farklı sayılmaz. Genişletmek için tıkla... Sana göre bir mouse yok o zaman ne yapalım? SS Prime var oda sana göre çok büyük.
B babaprogamer Picopat Katılım 6 Mayıs 2024 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2024 #15 bdxmrz dedi: Sana göre bir mouse yok o zaman ne yapalım? SS Prime var oda sana göre çok büyük. Genişletmek için tıkla... Yardım ettiğin için teşekkürler.
bdxmrz dedi: Sana göre bir mouse yok o zaman ne yapalım? SS Prime var oda sana göre çok büyük. Genişletmek için tıkla... Yardım ettiğin için teşekkürler.
YiğitReyz Picopat Katılım 24 Haziran 2024 Mesajlar 121 12 Temmuz 2024 #16 Minecraft oynuyorsan BLOODY A60-A70 vb. mouseları öneririm.
B babaprogamer Picopat Katılım 6 Mayıs 2024 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2024 #17 YiğitReyz dedi: Bloody A60. Genişletmek için tıkla... Çok pahalı daha ucuz fareler arıyorum.