900 TL claw grip mouse önerisi

maydonozdiyarı

Hectopat
Daha fazla  
Mouse hakkında aşırı bir takıntım yok, RGB'sine takmam. CPS değerleri yerinde, düşük gecikme hızına sahip claw grip tutuş stiline sahip olsun benim için yeterli. Elimin uzunluğu 20cm. Bu zamana kadar şu 2 fareyi gördüm, başka önerileriniz var mı?

Bu mouse'da en çok korktuğum, delikleri olması. Su falan kaçar mı? Bir videoda çipinin üstünde plastik var, ufak su damlamalarına karşı sorun çıkarmaz diyordu

Razer olan pek claw grip değil galiba. Şimdiden yardım eden herkese teşekkürler.

Mouse hakkında aşırı bir takıntım yok, RGB'sine takmam. Düşük gecikme hızına sahip claw grip tutuş stiline sahip olsun benim için yeterli. Elimin uzunluğu 20cm. Bu zamana kadar şu 2 fareyi gördüm, başka önerileriniz var mı?

Razer olan pek claw grip değil galiba. Şimdiden yardım eden herkese teşekkürler.

Daha iyisi çıkmaz al geç.
61b4tPL52zL._AC_SL1500_.jpg

Shape olarak merak ediyorsan da GPX ile comp'unu atıyorum.
fe1a2bca3670f0c7514629df5d7df22c.png

Daha iyisi çıkmaz al geç.
Eki Görüntüle 1839586

Shape olarak merak ediyorsan da GPX ile Comp'unu atıyorum.
Eki Görüntüle 1839587

Yorumların çoğu kötü. Sensör + Switch'e harcamışlar tüm parayı, gerisi çöp gibi duruyor. Ben tercih etmezdim.

@maydonozdiyarı 100 TL daha koy, Darmoshark N3 al Maydonoz.

Cooler Master MM720.

Çok çirkin bir fare. Ben tercih etmezdim.

Yorumların çoğu kötü. Sensör + Switch'e harcamışlar tüm parayı, gerisi çöp gibi duruyor. Ben tercih etmezdim.

Saçmalama Darmoshark'tan çok daha kaliteli bir mouse Ajazz AJ199. Sensör switch dışında malzeme ve skatez kalitesi Darmosharktan daha iyi. Gerisi çöp falan değil. TTC gold encoder ve lamzu atlantis ile aynı MCU'ya sahip.

AJ199 her türlü daha iyi darmosharktan.

Evet sadece cooler master değil diğer mouse da bana biraz çirkin geldi. Bütçemi attığın mouse kadar zorlayamam. Bu fiyata en iyisi nedir?😊

Evet sadece cooler master değil diğer mouse da bana biraz çirkin geldi. Bütçemi attığın mouse kadar zorlayamam. Bu fiyata en iyisi nedir?😊
900 TL'ye en iyisi Ajazz AJ199 açık ara fark ile hocam. Lamzu ile aynı MCU'yu kullanıyor TTC encoder Huano pink switch 80m lifespan ve kronik sorunu yok. 3395 sensör değiştirilebilir shell mevcut.

Shape olarakta güzel bir shape'i var.

Saçmalama Darmoshark'tan çok daha kaliteli bir mouse Ajazz AJ199. Sensör switch dışında malzeme ve skatez kalitesi Darmosharktan daha iyi. Gerisi çöp falan değil. TTC gold encoder ve lamzu atlantis ile aynı MCU'ya sahip.

AJ199 her türlü daha iyi darmosharktan.

Her ikisini de denediniz mi?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı