maydonozdiyarı
Hectopat
Daha fazla
Mouse hakkında aşırı bir takıntım yok, RGB'sine takmam. CPS değerleri yerinde, düşük gecikme hızına sahip claw grip tutuş stiline sahip olsun benim için yeterli. Elimin uzunluğu 20cm. Bu zamana kadar şu 2 fareyi gördüm, başka önerileriniz var mı?
www.mediamarkt.com.tr
Bu mouse'da en çok korktuğum, delikleri olması. Su falan kaçar mı? Bir videoda çipinin üstünde plastik var, ufak su damlamalarına karşı sorun çıkarmaz diyordu
www.vatanbilgisayar.com
Razer olan pek claw grip değil galiba. Şimdiden yardım eden herkese teşekkürler.
HYPERX Pulsefire Haste Kablolu Mouse Siyah
Pulsefire Haste Kablolu Mouse Siyah fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulübüne katıl. Kazananlar MediaMarkt'ta!
Bu mouse'da en çok korktuğum, delikleri olması. Su falan kaçar mı? Bir videoda çipinin üstünde plastik var, ufak su damlamalarına karşı sorun çıkarmaz diyordu
RAZER DEATHADDER V2 X HYPERSPEED GAMING MOUSE fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
RAZER DEATHADDER V2 X HYPERSPEED GAMING MOUSE fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Razer olan pek claw grip değil galiba. Şimdiden yardım eden herkese teşekkürler.