900 TL elektronik sigara önerisi

berkay_zalp01

Hectopat
Makaleler
1
Arkadaşlar merhaba argus Z ve smok solus 2 arasında kaldım. Bütçem 900 TL civarında, ortalama 1 yıldır puff kullanıyorum ve artık fiyatları çok arttı o yüzden elektronik sigaraya geçmek istiyorum ama bazı endişelerim var. Aynı tadı verir mi? Likitin aromasını hissetmek istiyorum Vozol'da olduğu gibi, yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Son düzenleme:
Merhaba, bir çok marka kullandım marka konusu derya deniz. Tavsiyem biraz bütçe arttırmanız. Çekim tercihiniz nedir ? Mtl için ise benim Şu an kullandığım cihaz vaporesso xcross 3 pro. Likit olarak bir çok marka denedim ve MobyLabs'da karar kıldım. Puff konusunda şöyle söyleyeyim bu kadar yüksek efektörlü bir likit bulman imkansıza yakın. Ancak premium likitlerde puff aromasından bile güzel aromalar var. Ör: BlackNote. Merak ettiğin birşey olursa "salt likit, oranlar, evyap vs."sana yardımcı olurum.

Çok bilgim yok ama puff gibi sigara içim arıyorum çok bütçeyi arttıramam bu kadar var ve puff kadar olmasa da aromayı hissettirir mi uygun likitler dediğim gibi argus Z ve smok solus 2 gibi uygun fiyatlı lazım.

Çok bilgim yok ama puff gibi sigara içim arıyorum çok bütçeyi arttıramam bu kadar var ve puff kadar olmasa da aromayı hissettirir mi uygun likitler dediğim gibi argus Z ve smok solus 2 gibi uygun fiyatlı lazım.

Uygun likit için çözüm ya ev yapımı merdiven altı almanız ya da kendiniz yapmanız. 200TL daha eklerseniz smok solus g alabilirsiniz.

Aromayı 30ml alırsanız 4 adet alabilirsiniz 100ml yetecektir.
60ml alırsanız 2 tane alabilirsiniz.

Seçenekler var salt s salt b sertlik oranı vg pg ne olmalı.

Peki smok solus 2 mi argus Z mi?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…