ikisi de önemli değil benim için, deliksiz olursa daha iyi olabilirEl ölçüsü ve tutuş şekliniz nedir?
![]()
XTRFY M42 Rgb Ultra-Lıght Oyuncu Mouse – Pembe
Xtrfy M42 RGB Ayarlanabilir simetrik şekil Ultra hafif yapı Pixart 3389 sensörü Modüler kabuk - iki boyut (dahil) Çok yönlü şekil. Sağlam performans. Ultra hafif yapı. Son teknoloji bileşenler. Ve boyutunu ayarlamanıza izin veren değiştirilebilir parçalara sahip simetrik bir şekil. M42, her...shop.connectgame.com.tr
ikisi de önemli değil benim için, deliksiz olursa daha iyi olabilir
Buna bakmıştım ama fiyatı birden 400’den 600’e fırladığı için alasım gelmiyor![]()
Lenovo Legion M300S GY51H47350 RGB Makrolu Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Lenovo Legion M300S GY51H47350 RGB Makrolu Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Lenovo Legion M300S GY51H47350 RGB Makrolu Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 479,98 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Buna bakmıştım ama fiyatı birden 400'den 600'e fırladığı için alasım gelmiyorneyse ben araştırırım birkaç mouse daha.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.