900 TL HDD'siz bilgisayar toplama

Yer
Sivas
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba arkadaşlar. 1000 TL'ye HDD'siz bir sistem toplamak ya da eski sistemimi geliştirmek istiyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim. :) Bu sistemi sinerji.com adresinden toplamayı düşünüyorum sizce güvenilir bir site mi? :) Yeni sistem toplarken APU sistem olmazsa sevinirim çünkü ileride yavaş yavaş geliştirmeyi düşünüyorum sistemi. Bu arada internetten araştırdığım kadarıyla eski bilgisayarımdaki HDD'yi yeni bir sistemde kullanabilirmişim ama bu konuda emin değilim onu da cevaplarsanız çok sevinirim :) İyi forumlar...

Eski sistemim:

upload_2016-12-14_16-29-40.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar. 1000 TL'ye HDD'siz bir sistem toplamak ya da eski sistemimi geliştirmek istiyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim. :) Bu sistemi sinerji.com adresinden toplamayı düşünüyorum sizce güvenilir bir site mi? :) Yeni sistem toplarken APU sistem olmazsa sevinirim çünkü ileride yavaş yavaş geliştirmeyi düşünüyorum sistemi. Bu arada internetten araştırdığım kadarıyla eski bilgisayarımdaki HDD'yi yeni bir sistemde kullanabilirmişim ama bu konuda emin değilim onu da cevaplarsanız çok sevinirim :) İyi forumlar...

Eski sistemim:

Eki Görüntüle 204909
1000 tl bütçe ile güncel bir sistem yükseltmesi yapılamaz. Çünkü işlemci anakart ve ram otomatik değişmesi gerek zaten bu 3ü 850-1000 tl tutacak. Bence 2.ele yönelin. Ayrıca eski hdd yi yeni sistemde kullanırsınız temiz kurulum sağlıklı olur. Eski sistemi yükseltmeye kararlıysanız en uygun şöyle olur. 8gb ram e yükseltin psunun gücüne görede bir ekran kartı alın. Ssd de alabilirsiniz paranızda kalır.

İşlemci olarak Xeon'a yönelim. Aliexpress'ten 60-70 TL'ye E5450 bulmak mümkün. Anakart eski galiba. Maksimum 4 GB RAM destekliyor büyük ihtimal. 2*2 RAM alın. Ekran kartı olarak RX 460 olabilir. Ama eski anakartlar güncel kartları taşıyamıyor, ekrana görüntü vermiyor. Anakartınızı belirtirseniz yardımcı olabilirim.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı