900 TL klavye, fare ve mousepad önerisi

sonicbird1

Hectopat
900 TL bütçem var daha da artmaz bu bütçe ve ben güzel yani beni 2 yıl idare etsin yeter. Klavye ışıklı olsun mekanik falan sıkıntı değil. Kulaklık ise 7.1 istiyorum, mouse pad gayet güzel olduğunu düşünüyorum. Kullandım çünkü. Görüşlerinizi bekliyorum.

Klavye olarak Trust Gxt 890 ve Sharkoon Purewriter RGB bakabilirsiniz.

Kulaklık olarak Corsair HS60 veya anakart üzerinde olan ses kartına güveniyorsanız Hyperx Cloud Silver.

Mouse olarak Hyperx Pulsefire FPS Pro RGB, Hyperx Pulsefire Core RGB, Steelseries Rival 300S, Steelseries Rival 110, Corsair Harpoon RGB Pro, Logitech G102 bunlardan elinze oturacağını düşündüğünüzü alabilirsiniz.

Kulaklık olarak Corsair HS60 veya anakart üzerinde olan ses kartına güveniyorsanız Hyperx Cloud Silver.

Mouse olarak Hyperx Pulsefire FPS Pro RGB, Hyperx Pulsefire Core RGB, Steelseries Rival 300S, Steelseries Rival 110, Corsair Harpoon RGB Pro, Logitech G102 bunlardan elinze oturacağını düşündüğünüzü alabilirsiniz.
Merhaba yorum için teşekkür ederim mümkünse kulaklık 7.1 tercih ediyorum önerdiğiniz kulaklıklar 7.1 değil belirtmek istedim.

Kardeşim klavye mouse önerilerinde çok yardımcı oluyorsun insanlara eyvallah. Sen bu markaları resmen duyurdun reklam parası al bari :D

Sen bu markaları resmen duyurdun reklam parası al bari :D
Alsakta harçlık çıksa 😀
Merhaba yorum için teşekkür ederim mümkünse kulaklık 7.1 tercih ediyorum önerdiğiniz kulaklıklar 7.1 değil belirtmek istedim.
Hyperx Cloud Silver değil ama HS60 7.1 ses kartı var ve anakart üzerinde olan ses kartı iyi ise ses kartlı bir modele gerek yok.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı