Öyle çok oyun oynayan birisi değilim. Vakit buldukça oynuyorum. Bu fiyata çok kaliteli bir şey bulunmaz muhtemelen ama önerebileceğiniz bir klavye var mı? Öyle FPS oyunları falan da oynamıyorum. Kendim evde açıp tek kişilik oyunlar oynuyorum vakit buldukça. Çok ahım şahım bir şey olmasa da olur. Sadece bu fiyat bandında alınabilecek mantıklı bir tercih yapmak istiyorum. Şimdiden teşekkürler.
Öyle çok oyun oynayan birisi değilim. Vakit buldukça oynuyorum. Bu fiyata çok kaliteli bir şey bulunmaz muhtemelen ama önerebileceğiniz bir klavye var mı? Öyle FPS oyunları falan da oynamıyorum. Kendim evde açıp tek kişilik oyunlar oynuyorum vakit buldukça. Çok ahım şahım bir şey olmasa da olur. Sadece bu fiyat bandında alınabilecek mantıklı bir tercih yapmak istiyorum. Şimdiden teşekkürler.
Türkçe ve TKL isteyenler için alınabilir. Outemu'nun kronik sorunu olmayan Switch'lerini kullanıyor. Ben kullanıyorum hiçbir problemi yok denilebilir. Tek problemim yön tuşlarından aşağı olanın LED'i söndü. Işıkları da pek yeterli değil ama karanlık ortamlarda falan yetiyor. Benim önerim 300TL arttırıp bu ürünü almanız HP Omen Encoder 6YW76AA Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe. bu ürün kat kat daha iyi bir ürün Switch bakımından. Cherry MX Switch'lere sahip. En tepe modellerin bir altı denilebilir.