Leaven K620 var, onu inceleyin.900 TL bütçe ile alınabilecek mekanik klavyeler nelerdir? %60 mekanik veya küçük boyutta olabilir, mekanik olsa iyi olur oyun için kullanacağım. Amazonda vs. belli modeller varmış ama emin olamadım.
Kaliteli bir membrane alın bence.
Ao fiyata kaliteli mekanik bulmanız zor.
Önerdim zaten? Az daha çıkıp iyi bir şey alsın konu sahibi. Senin attığın şey o kadar iyi değil bunu sen de biliyorsun. Piyasadaki en ucuz olabilir ama alınması gerektiği anlamına gelmez.Leaven K620 var, onu inceleyin.
@Monarch Leviathan Bu fiyata en ucuz hot-swappable, ne bekliyorsunuz tam olarak. Konu sahibi mekanik diyor, çok biliyorsanız siz de önerebilirsiniz.
Edit yaparken ben mesajınızı görmedim, o an mesajınız yoktu veya. Evet, şahsen alacağım bir klavye değil ama sizin attığınız da vergi hariç 860TL, adam klavye istiyor ben de mecburen atıyorum. Yoksa tabi ki ben de Z686 atarım ama sorun şu ki fiyat uymuyor.AliExpress'den Z686.
Önerdim zaten? Az daha çıkıp iyi bir şey alsın konu sahibi. Senin attığın şey o kadar iyi değil bunu sen de biliyorsun. Piyasadaki en ucuz olabilir ama alınması gerektiği anlamına gelmez.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.