900 TL monitör önerisi

Standıyla geliyor tabii ki. Standını kurmazsan nasıl kullanacaksın? Evet çok azıcık sallanıyor ama. Gidip monitöre dokunup sallamazsan sallanmıyor. Masanın etkisi de var bunda. Masa sağlam değilse de sallanabilir. İstersen bir resim atayım.
20170828_132403.jpg
20170828_132438.jpg
20170828_132510.jpg

Standıyla geliyor tabii ki. Standını kurmazsan nasıl kullanacaksın? Evet çok azıcık sallanıyor ama. Gidip monitöre dokunup sallamazsan sallanmıyor. Masanın etkisi de var bunda. Masa sağlam değilse de sallanabilir. İstersen bir resim atayım. Eki Görüntüle 256610 Eki Görüntüle 256611 Eki Görüntüle 256612
Orada demek istediğim standı ile mi yoksa duvara monte şeklinde mi kullanıyorsunuz olacaktı ama yanlış anlaşılmış sanırım. Eğer sallanma da yoksa tamamdır bu monitörü seçtim ben :)

Orada demek istediğim standı ile mi yoksa duvara monte şeklinde mi kullanıyorsunuz olacaktı ama yanlış anlaşılmış sanırım. Eğer sallanma da yoksa tamamdır bu monitörü seçtim ben :)
Ben yanlış anlamışım. Kusura bakma. Hayır duvara monte ettirmek zorunda değilsin. 3. resme bakarsan 4 adet vida yeri var. Onlar ile duvara monte edebiliyorsun. Ben etmedim ve monitörü ellemedikçe sallanmıyor. Aslında her monitörü ellersen sarsılır ve sallanır. Yani pek can sıkacak bir durum değil. Monitör gayet güzel. :) Hayırlı olsun o zaman şimdiden. :)

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı