900 TL mouse önerisi

Prime şu an yok hocam hiçbir yerde. Akakçe'de 950 TL gozukuyor ama linke girince Prime+ linki açılıyor. Gıcırdamayı bilmiyorum ama çınlama sorunu bir ara vardı.

Kronik bir mouse, Prime+ varken alınmaz.
Kronik sorunu scroll tekerleği mi hocam?

Hocam Benimde Öyle Birtane Dandirik Bir Mouse Vardı Tekerlek Kırt Kurt Ses Çıkarıyordu

Bende CS2 bağımlısıyım Logitech M220 kullanıyorum

Çift tıklama ve scroll sorunu var evet.

Aynı şekilde kronik bir mouse.

900 Liralıklar Pek iyi Performans Göstermez Kötü bir dış katman malzemesi kullanabilirler
Arkadaşında dediği gibi 400 500 liraya 1 2 yıl idarelik bi gamepower veya rampage alabilirsiniz.Bu sürede para biriktirip kaliteli bir mouse'a geçmenz daha güzel olur.

Arkadaşında dediği gibi 400 500 liraya 1 2 yıl idarelik bi gamepower veya rampage alabilirsiniz.Bu sürede para biriktirip kaliteli bir mouse'a geçmenz daha güzel olur.
M220 SESSİZ KABLOSUZ MOUSE ben mavi ile kırmızı kullanmıyorum gri renk kullanıyorum
Siz leş ürün önermekten bıkmadınız ben disslike atmaktan bıktım artık. Azcık araştırma yapın bari. Ciddi ciddi ederi 500 lira olan ürünleri atıyorsunuz. Kafayı yememek elde değil.

Siz leş ürün önermekten bıkmadınız ben disslike atmaktan bıktım artık. Azcık araştırma yapın bari. Ciddi ciddi ederi 500 lira olan ürünleri atıyorsunuz. Kafayı yememek elde değil.
Probleminiz var heralde.Kendim kullandım memnun kaldım belirttim.Arkadaş zaten kronik sorunu olduğunu yazmış.Sizde boş sıkıyosunuz heralde bir tane bile ürün linki yollamamışsınız.

Siz leş ürün önermekten bıkmadınız ben disslike atmaktan bıktım artık. Azıcık araştırma yapın bari. Ciddi ciddi ederi 500 lira olan ürünleri atıyorsunuz. Kafayı yememek elde değil.

Kanka pek konuşma Bende Seni mesajlarımda Görmekten Bıktım

Hem ben kullanıyorum ve kaliteside iyi ne yapayım ançiniçon marka mı öneriyim bir düşe kırılacak

Son düzenleme:
Probleminiz var heralde.Kendim kullandım memnun kaldım belirttim.Arkadaş zaten kronik sorunu olduğunu yazmış.Sizde boş sıkıyosunuz heralde bir tane bile ürün linki yollamamışsınız.
Her kullanan ürününü önerse gamepower dan öteye gidemeyiz. Ayrıca sen kullandın diye o ürün iyi olmuyor. Boş yere cevap vermeyin yani. Konuya atılan 2-3 ürün dışı hepsi rezalet ürünler.

Kanka pek konuşma bende seni mesajlarımda görmekten bıktım

Hem ben kullanıyorum ve kaliteside iyi ne yapayım ançiniçon marka mı öneriyim bir düşe kırılacak

Ay sen kullandın diye o ürün iyi mi oldu ay.

O ançincincon markalar balon Logitech'den çok daha iyi haberin olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…