900 TL mouse önerisi

Allah Allah iyimişmiş

Ama insanlar en azından Elleri yetmişki Öneriyor

En güzeli bu Bunu çok beğenirsin
Siz leş ürün önermekten bıkmadınız ben disslike atmaktan bıktım artık. Azcık araştırma yapın bari. Ciddi ciddi ederi 500 lira olan ürünleri atıyorsunuz. Kafayı yememek elde değil.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-08-19 140737.png
    284,1 KB · Görüntüleme: 33

Evet kullanıcı yorumu olarak gayet iyi olduğunu söylüyorum işimi gördü alttaki arkadaş da kronik problemini belirtti seçim konu sahibinin. Bilgi birikimimizi paylaşıyoruz burada senin boş en iyisini ben bilirim yorumlarını da takmıyoruz açıkçası.

Galiba bu fiyata sorunsuz mouse yok. 2 sene önce BİM'den aldığım 80 liralık dandik ışıklı mouseu sorunsuz kullanmıştım.

Galiba bu fiyata sorunsuz mouse yok. 2 sene önce BİM'den aldığım 80 liralık dandik ışıklı fareyi sorunsuz kullanmıştım.

Hocam takılmayın hiç. Gözünüze hoş geleni alın inceleme videolarını izleyip. Para biriktirip daha premium bir ürüne geçersiniz ileride. Ama aldım zaten diye düşünmemeniz lazım. Geçici olarak aldım gibi düşünüp ona göre paranızı biriktirin.

Galiba bu fiyata sorunsuz mouse yok. 2 sene önce BİM'den aldığım 80 liralık dandik ışıklı mouseu sorunsuz kullanmıştım.

Prime+ sorunsuz denebilir. Kullanımı etkileyen bir kronigi yok. Sadece çınlama sorunu oldugunu biliyorum onuda yeni uretimlerde cözmüs olabilirler.

Uygun fiyatlı FPS oyunlarını da rahat oynayabileceğim mouse arıyorum. 900 TL civarını geçmesin mümkünse. Daha ucuz olursa iyi olur. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Ben bunu kullanıyorum fiyatı 800-900 civarı ama Hepsiburada'da 700. çok hafif bir mouse ben çok memnunum öneririm. Kablolu kablosuz Bluetooth olarak kullanabilirsin şarjlı ve Type-C. Anime kızlı kutusuyla da fazlasıyla dikkat çekici.

Prime+ sorunsuz denebilir. Kullanımı etkileyen bir kronigi yok. Sadece çınlama sorunu oldugunu biliyorum onuda yeni uretimlerde cözmüs olabilirler.
Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim. Hepsini teker teker inceleyip aldıktan sonra memnun olup olmadığımı bildiririm.

Kanka Sıkıntımız Var onunla

Prime+ sorunsuz denebilir. Kullanımı etkileyen bir kronigi yok. Sadece çınlama sorunu oldugunu biliyorum onu da yeni uretimlerde cözmüs olabilirler.

Çınlama olayı fareyi kulağına dayayınca geliyor o kadar da büyük bir şey değil.

Fiyat bandında güzel ama ss prime daha iyi bir seçenek olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…