900 TL oyuncu mouse önerisi

Picasso Mossana

Hectopat
Daha fazla  
Yaklaşık 1 ay önce 700-900 TL bütçe için öneri isteyen arkadaşlara önerilen fareler bile şu an 1500 TL bandına ulaştığı hatta geçtiği için yeni konu açtım. Güncel mouse önerilerini görelim, size nasıl bir şey istediğimi tarif etmeye çalışayım.
Palm kullanıyorum kesinlikle, claw veya fingertip kullanmam söz konusu bile değil. El büyüklüğüm orta; büyük ve ağır mouse kullanmakta hiçbir sıkıntı çekmiyorum.
Daha önce de herkese önerdiğim "Gamepower Icarus" kullanıyorum şu an, kendi fiyatının en iyisi, ve şu an 360 TL. 5. senemizi dolduracağız icarusla neredeyse belki fazla hatırlamıyorum, en ufak bir performans kaybı, bozulma, arıza, dış görünüşünde deformasyon-çizik yok. Üstünü ıslak mendille silsem sıfır sanarsınız. Mümkünse bunun gibi dayanıklılığı yüksek modellere bakalım, garanti süresi dolmadan bozulan modellerden şikayetçi insanlar.
Farenin üstünde ne kadar çok tuş varsa benim için o kadar iyi, makroları aktif kullanan biriyim. O yüzden sağında sadece 2 tane makro ayarlanabilen mouse düşünmüyorum ve serçe parmağı kısmında tuş kullanışlı değil.
Bu tanıma göre; örnek olması açısından asla tercih etmeyeceğim bir kaç modeli size göstereyim:

Tuşsuz. Kötü.

Evlerden ırak, düşman başına. Ne demek istediğimi anladınız. Dove kalıp sabunlarına benzeyen ve sadece 2 makro tuşu olan bir fare hiç kullanmadım kullanmayı da düşünmüyorum.

Şimdi de önerisine ihtiyacım olan modellerden örnekler vereyim:

Bu Gamepower Icarus benim aşkım ulan ucuz mouse. Baş parmağımla basabileceğim 4 makro tuşu ve mouse topu arkasındaki 2 tuşla beraber beni makroya doyurmuştur. Daha yüksek bütçeyle buna benzer bir şey kullanmak isterim.

Şu güzelliğe bak, ama pahalı. İnsanın yemesinden içmesinden kesip, alışveriş sepetine 10 paket makarna atıp ordan arttırdığı parayla alası geliyor. Gözüm üzerinde tatlım.

Bu da çok güzel, işimi görür, bütçeme de uygun, her şey harika ama delikli. Delikli mouse kullanamam rüyamda görsem çığlık atarak uyanırım bu nasıl çirkin bir görüntüdür. Bazı delikli tasarımı olan farelerde deliksiz kullanmak isteyenler için kapak çıkıyor kutusundan. O deliksiz kapak yoksa ben de yokum.

Şimdi top sizde arkadaşlar. 5 senedir kullandığım icarustan önce de 3 sene başka bi kablosuz fare kullanıyordum yani sık mouse değiştiren biri değilim. O yüzden neye dikkat etmem gerektiğiyle ilgili hiç bilgim de yok. Önerdiğiniz modelleri neden önerdiğinizi, artılarını eksilerini de yazarsanız sevinirim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı