musabdmr Centipat Katılım 2 Ekim 2022 Mesajlar 293 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2023 #1 Merhaba, ablamın doğum günü yaklaşıyor. Kendisi doktor, çok fazla bilgisayarla işi oluyor o yüzden bir klavye almak istiyorum. Kendisi pembe rengi çok seviyor. Bu arada kablosuz olursa çok daha iyi olur şimdiden teşekkürler.
Merhaba, ablamın doğum günü yaklaşıyor. Kendisi doktor, çok fazla bilgisayarla işi oluyor o yüzden bir klavye almak istiyorum. Kendisi pembe rengi çok seviyor. Bu arada kablosuz olursa çok daha iyi olur şimdiden teşekkürler.
D Ders Günlüğü Femtopat Katılım 4 Kasım 2023 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2023 #2 Siyah al.
KargaReis27 Decipat Katılım 31 Ağustos 2023 Mesajlar 1.353 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2023 #3 Ders Günlüğü dedi: Siyah al. Genişletmek için tıkla... Kral sen napıcaksın rengini adam pembe diyorsa pembe. Hem ablasına alacakmış.
Ders Günlüğü dedi: Siyah al. Genişletmek için tıkla... Kral sen napıcaksın rengini adam pembe diyorsa pembe. Hem ablasına alacakmış.
GKD Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Katılım 25 Şubat 2018 Mesajlar 5.796 Makaleler 23 Çözümler 82 Yer LTBE Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2023 #4 Amazon.com.tr Ders Günlüğü dedi: Siyah al. Genişletmek için tıkla... Sana mı soracak ne renk alacağını?
Amazon.com.tr Ders Günlüğü dedi: Siyah al. Genişletmek için tıkla... Sana mı soracak ne renk alacağını?
qxoryuked Hectopat Katılım 27 Ocak 2021 Mesajlar 325 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri XFX RX6700XT 12GB R5-5600X DDR4 2X16 32GB RAM ASUS PRİME B450 MK II FSP HYDRO 750W +80 ZOKO Melody 4x Fan (15k) Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2023 #5 Ders Günlüğü dedi: Siyah al. Genişletmek için tıkla... "Pembe" istediğini yazıyor sen "Siyah al" diyorsun Sonra Türkiye neden gelişmiyor
Ders Günlüğü dedi: Siyah al. Genişletmek için tıkla... "Pembe" istediğini yazıyor sen "Siyah al" diyorsun Sonra Türkiye neden gelişmiyor
D Ders Günlüğü Femtopat Katılım 4 Kasım 2023 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2023 #6 İyi ki ironi olarak yazdık.
KargaReis27 Decipat Katılım 31 Ağustos 2023 Mesajlar 1.353 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2023 #7 Ders Günlüğü dedi: İyi ki ironi olarak yazdık. Genişletmek için tıkla... ' İroni ' nerde anlatsana bir ?
Ders Günlüğü dedi: İyi ki ironi olarak yazdık. Genişletmek için tıkla... ' İroni ' nerde anlatsana bir ?
musabdmr Centipat Katılım 2 Ekim 2022 Mesajlar 293 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2023 #8 Ders Günlüğü dedi: İyi ki ironi olarak yazdık. Genişletmek için tıkla... Dostum ironi böyle yapılmaz ne ağır bir üslup bu doğru düzgün konuş 'siyah al' emir mi veriyorsun bana gerçekten ironinin 'i'sini bile bilmiyorsun. KargaReis27 dedi: Kral sen napıcaksın rengini adam pembe diyorsa pembe. Hem ablasına alacakmış. Genişletmek için tıkla... qxoryuked dedi: "Pembe" istediğini yazıyor sen "siyah al" diyorsun sonra Türkiye neden gelişmiyor. Genişletmek için tıkla... Silinen üye dedi: Amazon.com.tr Sana mı soracak ne renk alacağını? Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Son düzenleme: 17 Aralık 2023
Ders Günlüğü dedi: İyi ki ironi olarak yazdık. Genişletmek için tıkla... Dostum ironi böyle yapılmaz ne ağır bir üslup bu doğru düzgün konuş 'siyah al' emir mi veriyorsun bana gerçekten ironinin 'i'sini bile bilmiyorsun. KargaReis27 dedi: Kral sen napıcaksın rengini adam pembe diyorsa pembe. Hem ablasına alacakmış. Genişletmek için tıkla... qxoryuked dedi: "Pembe" istediğini yazıyor sen "siyah al" diyorsun sonra Türkiye neden gelişmiyor. Genişletmek için tıkla... Silinen üye dedi: Amazon.com.tr Sana mı soracak ne renk alacağını? Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.
D Ders Günlüğü Femtopat Katılım 4 Kasım 2023 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2023 #9 Siyah al dedim. Sence ben mal mıyım? Herif pembe istiy. Or ben siyah al dedim. Yani bir şaka yaptım.