900 TL PUBG Lite Sistem Toplama

Bütçe
850 - 999
Arkadaşlar elimde herhangi bir parça yok. Sadece PUBG Lite ve CS:GO (az oynarım) açacak sistem lazım, bütçeyi az arttırabilirim. Sahibinden'de gezdim biraz, ama adam 512 MB ekran kartlı sistemi 1000 TL'ye satıyor, insanlar artık elindeki her eskiyen teknolojik cihazı antika olarak çok daha fazlaya satmaya çalışıyor. Sistem parça önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Intel Xeon X3440. 80 TL en fazla.

Asus, Gigabyte gibi markaların H55 Anakartı. 250 TL'ye bulmalısın.

RX 460 Mümkünse OEM değilde adı bilinen markalardan al 350 TL'ye fakat bulamazsan GTX 750 Ti iş yapar.

100 TL'ye CPU'yu minimum 3 Ghz çevresine taşıyacak soğutucu bul. Soğutuculara göz at bazen Cooler Master gibi sağlam markaların, sağlam ürünleri geliyor.

8 GB DDR3 Ram 100 TL.

50-70 TL'ye PSU'su minimum 12V kanalından 240W falan veren mümkünse kasalı bir set bul.

Tek sıfır parçamız olan 120 GB SSD'yi Gaming Gecesi gibi yerlerden 130 TL'ye alabilirsin.

1050 TL civarı bir şey olmalı. Ben bunu toplayabildim.

Sistemi toplayınca Overlock falan yapman gerek. Şart değil fakat imkan varsa Delid, GPU, Ram gibi parçalarla sistemi şaha kaldırabilirsin. Bu arada büyük ihtimalle ucuza kapalı kasa alacaksın. Eline 150-200 TL geçerse sistemi hava manyağı yapacak bir kasa alabilirsin.

Intel Xeon X3440. 80 TL en fazla.

Asus, Gigabyte gibi markaların H55 Anakartı. 250 TL'ye bulmalısın.

RX 460 Mümkünse OEM değilde adı bilinen markalardan al 350 TL'ye fakat bulamazsan GTX 750 Ti iş yapar.

100 TL'ye CPU'yu minimum 3 Ghz çevresine taşıyacak soğutucu bul. Soğutuculara göz at bazen Cooler Master gibi sağlam markaların, sağlam ürünleri geliyor.

8 GB DDR3 Ram 100 TL.

50-70 TL'ye PSU'su minimum 12V kanalından 240W falan veren mümkünse kasalı bir set bul.

Tek sıfır parçamız olan 120 GB SSD'yi Gaming Gecesi gibi yerlerden 130 TL'ye alabilirsin.

1050 TL civarı bir şey olmalı. Ben bunu toplayabildim.

Sistemi toplayınca Overlock falan yapman gerek. Şart değil fakat imkan varsa Delid, GPU, Ram gibi parçalarla sistemi şaha kaldırabilirsin. Bu arada büyük ihtimalle ucuza kapalı kasa alacaksın. Eline 150-200 TL geçerse sistemi hava manyağı yapacak bir kasa alabilirsin.

H55 Anakart ile x3440 işlemci tak çalıştır değil mi ? Herhangi bir bios güncellemesi falan yapmıyacağız ?

H55 Anakart ile x3440 işlemci tak çalıştır değil mi ? Herhangi bir bios güncellemesi falan yapmıyacağız ?
Bilgim yok hocam. Tahminimce Bios güncellemesi falan isteyecektir. X3440 ve H55 seti bulursanız veya sahibinden rica ederseniz günceller bence veya kendiniz biliyorsanız yapabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı